COMUNICAT. Red Bull Flick revine cu o nouă ediție de CS:GO 2v2

Acțiunea are loc într-un viitor alternativ, unde CS:GO-ul este încă cea mai populară disciplină din esports. Formatul de joc Red Bull Flick 2022 este de tipul Deathmatch, fiecare duo controlȃnd avatare virtuale într-un mediu VR avansat. Jucătorii vor începe de pe planeta BU-11, care deține multiple arene de esports diferite ca nivel și dificultate, destinația finală fiind stația orbitală Wing:5 Lobby, cel mai cunoscut loc pentru sporturile electronice mondiale și locația play-offului Red Bull Flick.

Red Bull Flick 2022

Turneul global unic de Counter Strike: Global Offensive 2v2, Red Bull Flick revine în România în căutarea celui mai bun duo. Fiecare meci se dispută într-un format 2 versus 2, în modul de joc Deathmach, pe un set de hărți special concepute: City Palace, Control Room, Wing:5 Lobby, Sky Platform și Digital Archives. Din fiecare etapă de calificare merg mai departe cele mai bune 4 echipe. În total, în playoffs vor juca 8 echipe.

Înscrieri

REGULAMENT

Desfășurarea turneului

Etapele de calificare se desfășoară exclusiv online. Meciurile se vor disputa pe platforma FACEIT. Finala Națională, unde vor juca cele 8 echipe finaliste se va desfășura offline, la Nexus Club, în București, pe 25 iunie 2022. Echipele calificate în Finala Națională (câte 4 din fiecare turneu de calificare) vor avea transportul și cazarea asigurate de către organizatori, în cazul în care au domiciliul în afara Bucureștiului.

  • Etapa de calificare 1: 10 iunie 2022 / online
  • Etapa de calificare 2: 17 iunie 2022 / online
  • Playoffs (Finala Națională): 25 iunie 2022 / Nexus Club, București

Primele patru echipe din fiecare etapă de calificare vor avansa în play-off. În total, în Finala Națională vor juca 8 echipe. Numărul maxim de echipe înscrise în fiecare turneu de calificare este limitat la 256. Așadar, primele 256 echipe care își vor confirma prezența (check-in) cu 60 de minute înainte de fiecare turneu de calificare, vor fi acceptate în turneu.

Autor: Redacţia