Snapdragon Pro Series se extinde în India / ESL anunță jocurile implicate

Organizatorul turneului, ESL Gaming, a anunțat că turneul său de mobil de esports, Snapdragon Pro Series, va include trei titluri pentru sezonul inaugural din India, transmite ESI.

Snapdragon Pro Series India prezintă evenimente Brawl Stars, Clash of Clans și Battlegrounds Mobile India în vara anului 2022.

Informațiile privind fondurile de premii pentru Brawl Stars și Battlegrounds Mobile nu au fost încă dezvăluite. Clash of Clans se va juca de la începutul lunii iunie până la începutul lunii iulie 2022, echipele concurând pentru premii în bani de $50.000. Judecând după un grafic distribuit de contul de Twitter al Snapdragon Pro Series, Battlegrounds Mobile India va fi jucat în iulie, Brawl Stars începând cu luna octombrie.

Deși vestea tocmai a fost împărtășită de ESL Gaming, directorul general al organizatorului turneului, Kevin Rosenblatt, a declarat că India va fi inclusă în seria de turnee în martie 2022.

Snapdragon Pro Series a fost anunțată în martie și este o serie de turnee esports de mobil dezvoltate în comun de ESL Gaming și producătorul de cipuri Qualcomm. Turneul va consta din trei niveluri și include o varietate de jocuri mobile, în funcție de nivel și regiune. Unele titluri notabile din serie includ Wild Rift, Clash of Clans, Free Fire și PUBG Mobile.

Având în vedere diferențele dintre regiuni, este logic ca jucătorii indieni să poată participa la Battlegrounds Mobile India, spinoff-ul PUBG Mobile care a fost dezvoltat după ce India a interzis un număr mare de jocuri chinezești și alte software-uri.

Battlegrounds Mobile India este dezvoltat de KRAFTON, o companie sud-coreeană, ceea ce face jocul legal în India.

Snapdragon Pro Series crește încet, iar includerea oficială a Indiei este binevenită. Deoarece India a interzis Free Fire, unul dintre cele mai populare jocuri din regiune, gama generală de jocuri pentru Seria Pro pare oarecum subțire pentru o țară de mărimea Indiei.

Autor: Nectarie Popa