COMUNICAT. Organizația Esports Team Vitality extinde parteneriatul cu Philips Monitors

Philips Monitors devine partenerul exclusiv de monitoare pentru echipele Team Vitality de League of Legends și FIFA.

MMD, brandul specializat în monitoare și partener licențiat Philips Monitors, anunță extinderea colaborării cu organizația globală de esports Team Vitality.  Echipei FIFA se alătură acum și echipele de League Of Legends, ce participă la Campionatul European (LEC) și în Liga Franceză (LFL).

Philips Monitors va echipa cu cele mai performante monitoare membrii echipei Vitality printre care  Luka “Perkz” Perković, finalist al Campionatului Mondial din 2019 și deținător a opt titluri în Campionatul European și  Matyáš “Carzzy” Orság, câștigător al Campionatului European in 2021.

Ca parte a noii strategii, care țintește și mai mult către jocurile pentru PC, pe lângă cele pe consolă, Philips Monitors va beneficia de expertiza sportivilor din echipa Vitality pentru cercetare și dezvoltare, cu scopul de a dezvolta cele mai bune monitoare pentru gameri. Philips Monitors va oferi monitoare în cadrul centrelor de antrenament ale echipei Vitality, în Berlin și pe Stade de France. 

“A le oferi jucătorilor noștri cel mai bun echipament pentru a-i ajuta să presteze la cel mai înalt nivel a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, așa că vom extinde parteneriatul nostru cu Philips Monitors”, precizează Nicolas Maurer, CEO, al Team Vitality.

“Sprijinim deja echipa FIFA și centrul V.Hive cu monitoarele de gaming pe consolă Philips Momentum, pentru un mediu de antrenament perfect. Suntem încântați că în acest an parteneriatul nostru se extinde, incluzând și monitoarele noastre de gaming pentru PC și echipele din League of Legends”, precizează Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead și Senior Brand Manager EU la Philips Monitors & IT Accessories. “Philips Monitors își mărește implicarea, cu noutăți importante și tehnologii actualizate, iar parteneriatul nostru cu Team Vitality ne va ajuta să le oferim gamerilor cele mai bune soluții”.

Autor: Comunicat