COMUNICAT. Another World – 20th Anniversary Edition este acum disponibil pe Epic Games Store!

Creatorul de jocuri video Eric Chahi și-a lăsat amprenta asupra industriei jocurilor prin crearea de titluri care cufundă jucătorii în conținut emoțional puternic. Cunoscut în întreaga lume pentru jocuri precum Future Wars, Heart of Darkness, From Dust și mai ales Another World, Eric a creat lumi întregi care poartă, fără îndoială, amprenta personalității sale.

Another World face parte din peisajul jocurilor video și a fost o realizare în cariera lui Eric. Este un joc visceral în care Eric și-a pus sufletul de-a lungul celor doi ani de dezvoltare. Gameplay-ul său sugestiv, non-verbal, a captat imaginația jucătorilor și a fost o influență majoră asupra multor dezvoltatori.

De la versiunea originală, relansările (PC 15th Anniversary în 2005, versiunile mobile în 2011) au introdus o mulțime de adăugiri interesante, cum ar fi fundaluri de 256 de culori, rezoluții de până la 720p, mai multe puncte de salvare și efecte sonore remasterizate. Această versiune oferă o experiență full HD. Jocul folosește o rezoluție mai mare decât cea afișată pentru a permite margini poligonale cu antialias curat. Fundalurile au fost îmbunătățite de Eric pentru a obține o rezoluție mai mare și sunt acum afișate în culori complete. Acest lucru face ca mediul să fie mai luminos, mai clar și fără zgomot. Animațiile au fost, de asemenea, rafinate pentru a elimina marginile aspre dezvăluite prin utilizarea unei rezoluții atât de ridicate. Coloana sonoră a versiunii Sega Mega-CD a fost adăugată ca opțiune, astfel încât jocul are acum o coloană sonoră reală.

blank

Another World relatează povestea lui Lester Knight Chaykin, un tânăr om de știință rănit prin spațiu și timp, cu un experiment nuclear care merge prost. Într-o lume extraterestră și neospitalieră, va trebui să te eschivezi, să păcălești și să depășești mulțimea de monștri extratereștri, în timp ce supraviețuiești unui mediu la fel de mortal ca dușmanii tăi. Doar un amestec perfect de logică și îndemânare te va face să treci peste obstacolele mortale care stau în așteptare.

Autor: Comunicat