Circuitul Panda Global de Super Smash Bros urmează să înceapă în iunie

Organizația nord-americană de esports Panda Global a lansat o multitudine de detalii despre circuitul său de Super Smash Bros, competiția urmând să înceapă în iunie 2022, anunță ESI.

Pentru supranumita Cupă Panda, calificările vor avea loc la evenimente live și online. Turneul final va avea un fond de premii de $100.000 și va avea loc în Los Angeles în decembrie.

În total, vor exista șapte “opriri comunitare” în care jucătorii se pot califica pentru finala Super Smash Bros. Ultimate & Super Smash Bros. Melee.

Prima dintre aceste opriri va fi la CEO Fighting Game Championships, începând cu 24 iunie. Evenimentul va cuprinde trei locuri de calificare atât pentru Ultimate, cât și pentru Melee. Alte evenimente notabile de calificare offline includ Lost Tech City din Texas (septembrie) și The Big House 10, care au loc în Michigan (octombrie).

Pentru concurenții Super Smash Bros. Ultimate vor exista și turnee online Panda Cup, în care opt jucători se vor califica în finală. Aceste evenimente online urmează să aibă loc în luna iulie. În cele din urmă, atât Melee, cât și Ultimate vor avea calificări pentru ultima șansă, iar un “grup al comunității de experți” va invita jucători selectați care nu s-au calificat în finală.

Este pentru prima dată din noiembrie 2021 când au fost împărtășite detalii cu privire la circuitul nord-american, care a fost creat în urma unei colaborări între Nintendo și Panda Global. Potrivit contului de Twitter al Panda Cup, circuitul va fi operat de Panda Global.

La începutul acestui an, s-a anunțat, de asemenea, că Super Smash Bros nu va fi prezentat la EVO 2022, unul dintre cele mai importante evenimente de esports ale comunității de jocuri de luptă.

În cele din urmă, este bine să vedem mai multe detalii disponibile pentru circuitul Super Smash Bros. de la Panda Global. Există o mulțime de hype și așteptări care intră în această colaborare, mai ales având în vedere că Smash nu va avea o prezență la EVO. Acesta este primul circuit licențiat pentru Super Smash Bros. Ultimate și Melee din America de Nord, așa că va fi interesant de văzut cum se desfășoară și ce parteneri comerciali acumulează concurența.

Autor: Nectarie Popa