Biletele pentru Campionatul Major ESL de la Rio s-au vândut toate într-o oră

Toate biletele pentru Campionatul Major ESL de la Rio stabilit pentru octombrie 2022 sunt acum complet epuizate după mai puțin de o oră, potrivit ESL, scrie DE.

Campionatul Major de la Rio a fost anunțat abia pe 24 mai, la doar câteva zile după finalizarea PGL Antwerp 2022. Biletele au fost puse oficial în vânzare la ora 20:00, dar în doar o oră, mai mulți utilizatori de pe Twitter au fost blocați într-o coadă supraîncărcată încercând să obțină bilete. Toate aceste bilete au dispărut în decurs de o oră, potrivit ESL. Link-ul către pagina de vânzare a biletelor te redirecționează către o pagină goală.

Pentru fanii care nu au putut achiziționa bilete, se pot înscrie pentru actualizări despre Campionatul Major prin intermediul site-ului ESL. Fanii care au achiziționat bilete pentru ESL Rio Major, când a fost stabilit inițial pentru 2020, pot folosi în continuare acel bilet și la evenimentul din 2022, cu condiția să nu-și fi rambursat deja biletul.

Există posibilitatea ca mai multe bilete să devină disponibile în viitor dacă ESL ascultă cererile ca turneul să fie mutat pe un stadion de fotbal. Mulți fani brazilieni au subliniat că Jeunesse Arena are doar o capacitate maximă de 18.000 de oameni, despre care spun că este un număr prea mic pentru a reprezenta publicul brazilian. Prin comparație, Palatul Sporturilor din Anvers, locul fostului playoff PGL Antwerp Major, are o capacitate de peste 23.000 de locuri.

Fanii cer ca Etapa Campionilor pentru ESL Rio Major să fie mutată pe un stadion de fotbal, la fel ca mulți dintre marii jucători, cum ar fi s1mple sau FalleN. Unii jucători au cerut ca evenimentul să fie mutat pe masivul stadion Maracanã din Rio, cu o capacitate de peste 78.000 de locuri. Alte locuri din Brazilia încearcă în mod activ să atragă atenția ESL, de asemenea, cum ar fi Allianz Parque din São Paulo și Arena da Baixada din Curitiba.

Autor: Alexandru Kovacs