LIVE UPDATE Ce echipe s-au calificat până acum la PGL Antwerp 2022?

Campionatele Majore au fost dintotdeauna cele mai mari evenimente esports de CS:GO, iar în 2022, Valve a fost de acord să se revină la două pe an.

PGL Antwerp va fi primul din 2022 și vor fi 24 de echipe prezente în luna mai. Echipelor venite din Europa, America și Asia-Pacific li se garantează un anumit număr de sloturi în funcție de competitivitatea regiunii, iar echipele se califică prin intermediul turneelor de Clasament regional major (RMR), cunoscute anterior sub numele de Campionate Minore, care au loc în studiourile PGL din București.

RMR-ul american s-a terminat pe 15 aprilie, șase echipe din America de Nord sau America de Sud calificându-se la campionatul din Anvers. Cele două RMR-uri europene se vor juca în perioada 17-24 aprilie, iar 16 echipe vor avansa la PGL Antwerp 2022, în timp ce doar patru echipe din Asia și Pacific s-au luptat în perioada 15-16 aprilie pentru locuri la Anvers.

Esporturi a enumerat mai jos toate echipele care s-au calificat pentru PGL Antwerp și statutul lor respectiv – Legende, Pretendenți sau Concurenți – separate pe fiecare regiune. Primul turneu sponsorizat de Valve al anului se va desfășura în perioada 9-22 mai, iar câștigătorul va lua acasă $500.000.

America

EchipaStatut
FURIALegendă
MIBRPretendent
ImperialPretendent
ComplexityConcurent
Team LiquidConcurent
9zConcurent

Europa

EchipaStatut
HeroicLegendă
BIGLegendă
FaZeLegendă
NAVILegendă
forZePretendent
VitalityPretendent
Eternal FireConcurent
OutsidersConcurent
TBD
TBD
TBD
TBD
TBD
TBD
TBD
TBD

Asia și Pacific

EchipaStatut
IHC EsportsConcurent
RenegadesConcurent

*TBD: urmează să fie stabilită.

Autor: Nectarie Popa