COMUNICAT. SilentiumPC lansează sistemele Spartan 5 pentru o răcire eficientă și accesibilă

SilentiumPC lansează coolerele accesibile SPARTAN 5. SilentiumPC este un brand de componente și accesorii PC polonez înființat în 2007 la Varșovia. Scopul principal al companiei este de a oferi entuziaștilor din domeniile IT și gaming piese de calitate precum carcase, surse și sisteme de răcire la prețuri accesibile.

Spartan 5 MAX este un sistem de răcire a procesorului dezvoltat în cooperare cu Synergy Cooling, care concurează direct cu produsele mid-range mai scumpe. Designul bazei și al radiatorului constă în conductele de răcire ce sunt în contact direct cu procesorul, oferind răcire eficientă chiar și pentru procesoarele moderne, menținând un nivel de zgomot redus și un preț accesibil.

Spartan 5 MAX ARGB este echipat cu un ventilator Fluctus integrat cu o iluminare de fundal ARGB autonomă, care oferă un efect de curcubeu fără a fi nevoie să fie conectat la un controler de sistem ARGB al plăcii de bază. Ventilatorul Fluctus 120 ARGB poate fi, de asemenea, conectat la un controler care acceptă retroiluminarea adresabilă, permițând utilizatorului să selecteze diferite culori și efecte. Sistemul de iluminare poate fi sincronizat cu toate plăcile de bază compatibile și echipate cu un conector ARGB cu 3 pini.

Pe lângă cele două sisteme menționate, SilentiumPC oferă alte două soluții pentru sistemele care nu necesită o putere mare de răcire: Spartan 5 și Spartan 5 ARGB.

Autor: Redacția