(P) Cum începi un server Minecraft?

Un adevărat fenomen, multipremiatul Minecraft vine cu un univers infinit de aventuri nemaipomenite. Acest joc inegalabil, pe bază de explorare liberă (Sandbox), este unul dintre cele mai flexibile și accesibile mijloace de creație pe care le‑a întâlnit lumea jocurilor până acum.

În cele din urmă v-ați hotărât asupra ideii de a începe un server Minecraft, dar există o problemă totuși; de ce am nevoie pentru a începe?

Un server Minecraft nu este făcut din nimic. Deși o mulțime de oameni fac adesea comparația dintre un server Minecraft și o afacere corporativă, nu există de fapt atât de multe diferențe, un server Minecraft fiind axat doar pe un alt public. Când un server Minecraft este făcut corect, aceeași cantitate de planificare intră în acel server ca într-o afacere corporativă.

Să explicăm mai jos tot ce trebuie să faceți pentru a vă face serverul un hit.

Găzduirea

Un lucru pe care Slashy Hosting îl știe prea bine din operațiunile sale de zi cu zi este că alegerea găzduirii potrivite este esențială pentru succesul unui server. Adică, există atât de multe lucruri care ar putea merge prost: o găzduire nu oferă suport, timpi morți, specificațiile nu se ridică la standarde, nu există tutoriale, parteneriate, nici o foaie de parcurs / un obiectiv, site web slab, iar lista continuă și continuă.

Toate punctele pe care le-am menționat mai sus ar putea să nu pară foarte importante, dar dacă o companie de găzduire nu are toate acestea, atunci există doar de dragul de a exista. Din fericire pentru dumneavoastră, Slashy le oferă pe toate. Puteți vedea planurile aici: https://slashy.host/minecraft și la momentul publicării articolului puteți obține o reducere de 30% la toate serviciile, folosind codul „WINTER” la comandă.

Numele

Bun, găzduirea este rezolvată, dar acum trebuie să găsiți numele potrivit pentru server. Dacă aveți un nume care știți că va rămâne în memoria comunității, ar trebui să îl folosiți. Numele trebuie, totuși, gândit logic. De exemplu: dacă aveți un server care nu face nimic cu PVP, dar se numește DemonPVP, nu are absolut niciun rost să luați numele acela.

Jucătorilor le plac lucrurile care au sens. Dacă aveți un SMP, gândiți-vă la ceva cald și primitor, dacă aveți un server PVP / competitiv, gândiți-vă la ceva care face o impresie dură. Este destul de simplu, dar trebuie să nu vă concentrați cel mai mult la asta și să nu vă subestimați.

Branding

Brandingul este un lucru greu de făcut, găsirea artistului potrivit și venirea cu un nou concept interesant este întotdeauna greu. Ceea ce am vorbit despre alegerea unui nume se aplică și aici, gândiți-vă la ceva logic. Dacă aveți un server competitiv, nu alegeți o schemă de culori roz pufos.

Pentru a găsi artiști, cel mai bine este să căutați pe site-uri de specialitate, cum ar fi MC-Market. Există o tonă de talente acolo, care de abia așteaptă să primească de lucru.

Construcții

Mulți oameni sunt deja mai mult decât capabili să construiască ceva pe cont propriu, dar dacă doriți să faceți acest lucru în mod profesionist, ar fi bine să aruncați o privire la echipele de constructori, aceste echipe putând face orice doriți. Dacă doriți un dragon, vă vor face un dragon.

Există un lucru pe care trebuie să-l țineți minte, cu cât vreți o construcție mai mare, cu atât va crește nota de plată. De asemenea, nu optați pentru un spawn enorm pe care ați plăti o avere, în condițiile în care probabil că jucătorii nici nu se vor uita la el prea des.

Module (plugins)

Să vorbim despre caracteristici, doriți ca oamenii să rămână pe serverul dv., iar oamenii doresc, de asemenea, să rămână pe serverul dv. Retenție, retenție, retenție. Dacă puteți păstra oameni jucându-se, există o șansă mai mare să aveți mai multe profituri și comunitatea va continua să crească. Bine, bine, dar cum pot face asta? Obțineți module, sau cum sunt ele mai cunoscute, plugins. Dacă nu reușiți să găsiți module care să facă serverul cât mai original, puteți lua în considerare angajarea unui dezvoltator.

Puteți găsi o mulțime de module pe site-uri precum Spigot sau MC-Market.

Planul de publicitate

În cele din urmă, atunci când va sosi timpul, va trebui să începeți să vă gândiți la un plan de publicitate. Puteți lua în considerare persoane celebre de pe internet, reclame plătite și altele. O să apară în curând un articol care va dezvolta mai mult acest subiect.

În concluzie, crearea unui server de Minecraft nu este dificilă, dar totuși trebuie tratat ca un plan pentru o afacere.

Despre Slashy Hosting

Slashy Hosting a fost înființată la sfârșitul anului 2018 cu intenția de a face găzduirea accesibilă, menținând în același timp cea mai înaltă calitate posibilă. Obiectivul lor principal este să rămână cât mai transparenți posibil și să lanseze noi funcții în mod regulat pentru a se potrivi feedbackului și sugestiilor clienților. Asistența pentru clienți este, de asemenea, vitală pentru Slashy Hosting și de aceea se adaptează constant la industria în continuă dezvoltare.

Autor: Redacția