MOUZ NXT câștigă sezonul 3 din WePlay Academy League

Echipa de juniori a celor de la MOUZ a câștigat competiția de trei ori la rând.

Cel de-al treilea sezon din WePlay Academy League a ajuns în cele din urmă la o concluzie. MOUZ NXT a câștigat competiția, făcând-o pentru a treia oara la rând.

Câștigând premiul de 45.000 $, MOUZ a avut un parcurs strălucit în turneu. După ce a câstigat grupa B, echipa germană a fost neînvinsă în playoff. Ei i-au învins pe Astralis Talent cu 2-1 în prima rundă din Tabloul Superior. În finala Tabloului Suprior s-au luptat împotriva BIG Academy și s-au invins cu 2-0. În cele din urmă, în Marea Finală, MOUZ a avut o revansa cu BIG și i-a învins cu 2-0 încă o dată.

În Marea Finală, ambele echipe au făcut spectacol. Cu toate acestea, MOUZ a jucat mai bine pentru a câștiga jocul 16-12 pe Vertigo. Al doilea meci a fost pe Ancient, unde MOUZ i-a dominat BIG cu scorul de 16-9.

MOUZ a câștigat primele două sezoane din WePlay Academy League. Cu toate acestea, de data aceasta a fost diferit și provocator pentru tinerele talente. Fostul lor AWPer Ádám “torzsi” Torzsás și antrenorul Dennis “sycrone” Nielsen au fost promovați la echipa principală pentru performanțele lor excepționale. Echipa s-a adaptat frumos și a demonstrat că CS:GO-ul este un joc de echipă și, deși abilitățile individuale contează, echipa este cea care trebuie să performeze bine în ansamblu.

Autor: David Urziceanu