Vitality și Virtus.pro sunt ultimele echiepe invitate la IEM Katowice 2022

Vitality și Virtus.pro sunt ultimele echiepe invitate la IEM Katowice 2022. Patru echipe care au noi echipe sunt invitate să participe la evenimentul principal din Polonia.

Cele opt invitații ESL Pro Tour la evenimentul principal IEM Katowice 2022 au fost stabilite, Vitality și Virtus.pro asigurându-și locurile finale după poziționările lor la IEM Winter, câștigând evenimentul și terminând pe locurile 3-4, respectiv.

Evenimentul cu cele mai bune echipe din lume de 1.000.000$ de la ESL va cuprinde atât campionii en-titre ai iterației online anterioare a turneului, Gambit, cât și câștigătorii IEM Katowice 2020 de la Natus Vincere.

Aleksandr „s1mple” Kostyliev și coechipierii sunt favoriți pentru a lua titlul după ce au arătat o formă impecabilă în a doua jumătate a anului 2021, dar evenimentul va cuprinde, de asemenea, o serie de mult așteptate noi loturi care vor căuta să pună capăt seriei de victorii ale gigantului din CSI.

Vitality și Virtus.pro sunt ultimele echiepe invitate la IEM Katowice 2022

Vitality și Virtus.pro sunt ultimele echiepe invitate la IEM Katowice 2022

Vitality ar trebui să ia parte la eveniment cu noua echipă internațională mult zvonită, cu aducerea lui Emil „Magisk” Reif, Peter „dupreeh” Rasmussen și Danny „zonic” Sørensen, în timp ce Ilya „m0NESY” Osipov ar putea pleca la G2.

Atât Liquid, cât și FURIA urmează să apară și cu noi schimbări în lot, primul cu trio-ul zvonit de Richard „shox” Papillon, Nick „nitr0” Cannella și Josh „oSee” Ohm, iar cel din urmă care nu a dezvăluit încă un înlocuitor pentru Vinicius „VINI” Figueiredo.

Heroic, una dintre puținele echipe care nu au făcut vreo schimbare în noul an, va spera să revină după o formă slabă spre sfârșitul anului, în urma eliminărilor timpurii din finala BLAST Premier Fall și IEM Winter.

Eveniment Principal

Russia Natus Vincere
Europe G2
Denmark Heroic
Brazil FURIA

France Vitality
Russia Gambit
CIS Virtus.pro
United States Liquid

Fază preeliminatorie

Sweden NIP
Denmark Astralis
Australia Renegades
Poland Wisla Krakow

Europe FaZe
Brazil GODSENT
China TYLOO
Brazil MIBR

Autor: Dragoș Bârsan dragos.barsan@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI GamerLegion sunt invitaţi la Exeedme RevolutionO