Romanian National Day Cup, câștigată de Jinxed

Romanian National Day Cup câștigată de Jinxed. Romanian National Day Cup este un turneu de o zi organizat de www.esporturi.ro, cel mai mare portal de ştiri din esports din România, despre care am scris AICI. Au fost două turnee de calificare pe 27 şi 28 noiembrie, echipa câştigătoare din fiecare fiind calificată la etapa finală care a avut loc pe 1 decembrie printr-un BO5. Fondul de premii este de 30 de euro. 25€ la echipa câştigătoare şi 5€ la echipa de pe locul doi.

Romanian National Day Cup câștigată de Jinxed

Echipa românească Jinxed s-a luptat în marea finală de Ziua Națională cu echipa rusească RENSE. A fost o serie cel-mai-bun-din-cinci cu multe suișuri și coborâșuri, cu cinci hărți întregi jucate, toate foarte strânse. Jinxed a câștigat cu 3-2 seria care a durat 4 ore și 30 de minute.

„Am susținut echipa națională a României la Campionatul European și Mondial, așa că se cuvine să sărbătorim și Ziua Națională a României. Pentru asta, vom organiza această cupă pe 1 decembrie, într-o serie cel-mai-bun-din-cinci cu foarte mult suspans și foarte multă emoție.” a declarat Nectarie Popa, editorul fondator Esporturi.ro și organizatorul turneului.

Nu au fost încă date detalii despre viitoare turnee organizate de Esporturi.ro, dar a fost anunțat faptul că în acest weekend, nu vom avea Wingman Weekend.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro