BMW va ajuta la recrearea „Rocket League” în viața reală pentru proiecte de caritate

BMW va ajuta la recrearea „Rocket League” în viața reală pentru proiecte de caritate.

Probabil că nu veți vedea în curând mașinile zburătoare ale Rocket League în lumea reală, dar BMW și marca de esports LVL ar putea oferi un lucru asemănător. Ei fac echipă pe Das Race Goal, o platformă de sport pentru Rocket League, unde sunt mașini controlate de la distanță controlate pentru a joacă fotbal în scopuri caritabile. Jucătorii din întreaga lume vor conduce vehiculele într-o arenă reală în timp ce obțin puteri virtuale și au „efecte speciale”.

Evenimentul inițial are loc pe 12 decembrie la 13:00 PM și va fi transmis în direct pe canalul Twitch al LVL. Această competiție va avea șase echipe de trei jucători care vor să concureze pe stadionul BMW Welt din München pentru a crește gradul de conștientizare și a strânge fonduri pentru programele Skills for Life ale Fondului Națiunilor Unite pentru Populație, care au ca scop îmbunătățirea educației și asistenței medicale pentru tinerii din Caraibe și America Latină. Fiecare echipă va avea un jucător de esports (inclusiv membri de la Cloud9, Fnatic, G2 Esports și OG).

Thomas Fellger, șeful Icon Group, partener al Das Race Goal, a subliniat că acesta nu este doar un turneu unic, ci face parte dintr-un „parteneriat pe termen lung” care ar putea ajuta inițiativele pe termen lung ale ONU privind drepturile. Cel puțin, acest lucru ar putea adăuga câteva elemente din lumea reală unui format de joc video care are deja un public fidel.

Autor: Bianca Cimpoi / Sursa: Engadget

Citește și: Windows Store primește unele dintre cele mai bune caracteristici de la Steam