Acend câştigă VALORANT Champions 2021

Acend câştigă VALORANT Champions 2021. VALORANT Champions 2021 s-a incheiat ieri seară, dupa ce Acend a eliminat Gambit Esports intr-o serie greu de luptat, 3-2. Europenii au reușit să-și reproducă succesul din VCT Etapa 1: Europa – Masters și să încheie anul drept cea mai bună echipă VALORANT din lume.

Acend câştigă VALORANT Champions 2021

Acend ia acasă 350.000 de dolari; Gambit va primi $150.000. Învinșii semifinalelor, echipa latino-americană KRÜ Esports și Echipa Lichidă a Europei, pleacă cu câte 90.000 de dolari fiecare. Numărul de telespectatori la eveniment a ajuns la 1.089.068 în timpul marii finale, potrivit serviciului de urmărire a audienţelor Esports Charts.

După o serie de turnee și calificări de un an, 16 echipe care reprezintă o serie de regiuni globale au jucat la Champions. Gambit Esports, care are sediul în Rusia, a câștigat precedentul eveniment internațional care a dus la Champions, Masters Berlin. Acend a pierdut în fața echipei nord-americane 100 Thieves în sferturile de finală ale evenimentului.

Rezultatul marchează finalul sezonului VALORANT Champions 2021 și VCT 2021. Riot Games a anunțat deja programul VCT 2022, care va începe cu turneele Challengers 1 în februarie.

Despre VALORANT

VALORANT este un shooter tactic competitiv, dezvoltat de Riot Games, bazat pe personaje care se joacă 5v5. VALORANT este un joc multiplayer precis și letal, cu gameplay de înaltă fidelitate și un arsenal divers de arme, agenți cu abilități unice și hărți reglate competitiv pentru mii de ore de joc.

VALORANT este un joc free-to-play, optimizat pentru performanțe pe o varietate mare de hardware pentru PC, disponibil jucătorilor la nivel global. Având în vedere calitatea serverului de joc, a infrastructurii globale și a tehnologiei brevetate anti-cheat, Riot Games se angajează să păstreze principiile esențiale ale genului shooter tactic și să susțină integritatea competitivă a experienței de joc.

Autor: Nectarie Popa / Foto: The Washington Post