A început maratonul jocurilor gratuite oferite de Epic Games

A început maratonul jocurilor gratuite oferite de Epic Games. aceștia au lansat promoția lor de jocuri misterioase gratuite din perioada sărbătorilor de iarnă, începând din 16 decembrie 2021.

Magazinul Epic Games oferă jocuri gratuite mai mult decât o fac majoritatea celorlalte servicii similare, de obicei oferind două titluri gratis în fiecare săptămână. Jocurile gratuite din Epic Games Store din decembrie dublează numărul lunar de titluri oferite gratis (sau cel puțin au făcut-o în ultimii ani).

A început maratonul jocurilor gratuite oferite de Epic Games

De sărbătorile de iarnă, Epic Games Store găzduiește un fel de maraton de jocuri gratis. Această promoție are ca rezultat mai multe jocuri pentru utilizatori de sărbători și multe speculații și zvonuri online. Momentan, Epic Games Store nu a confirmat exact câte jocuri vor fi lansate, unii spunând că vor fi 13, 14 și așa mai departe.

Primul joc gratuit din maratonul promoției de iarnă a Epic Games Store a fost deja prezentat: Shenmue 3, care în mod normal costa 148 lei, poate fi adaugat permanent și în mod gratuit in biblioteca dvs. Epic Games. Jocul este partea a treia a francizei cult omonime, care a inovat multe elemente încă nevăzute în jocurile open world.

Jocul poate fi obținut dând click AICI până în data de 17 decembrie 2021, când va fi oferit un alt joc gratis.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

Sursa: hdsatelit.com

CITEȘTE ȘI Franciza FIFA ar putea fi redenumită. Cum se va numi?