Wisla Krakow câştigă Campionatul Poloniei

Wisla Krakow câştigă Campionatul Poloniei. Polonezii și-au asigurat locurile la IEM Katowice 2022 Play-In, precum și la urmatorul sezon ESL Pro League. Aceştia şi-au înfiinţat recent şi o echipă de Dota 2, după cum Esporturi a scris aici.

Wisla Krakow câştigă Campionatul Poloniei

Wisla Krakow a devenit Campioana Poloniei marți, când a ieșit pe primul loc în Campionatul Polonez ESL. Acesta s-a jucat pe LAN în Katowice, Polonia.

Turneul final s-a disputat între primele două echipe din sezonul regulat, HONORIS și Anonymo, alături de echipele clasate pe locul trei și șapte, Wisla Krakow și PACT, care și-au croit drum spre evenimentul offline în departajarea echipelor de pe locurile 3-7.

Desfăşurarea finalei

Turneul final LAN a fost cu o singură eliminare şi a văzut echipa Anonymo eliminată imediat de campioni. Finala a fost ţinută între Wisla Krakow şi HONORIS şi s-au jucat trei hărţi.

Primii doi și cei mai buni jucatori de la acest LAN au fost din lotul celor de la Wisla aceştia fiind Krzysiek “Goofy” Gorski și Grzegorz “jedqr” Jędras, primul dintre ei a fost în fruntea clasamentului după șase hărți cu o medie impresionantă de 1,30.

Titlul îi plasează pe Wisla Krakow alături de TYLOO și Renegades în cursa pentru IEM Katowice 2022, deoarece vor juca preliminariile turneului în februarie 2022.

Polonezii vor avea, de asemenea, o şansă la ESL Conference League mai târziu în noiembrie, mergând împotriva unei mulțimi de alți campioni naționali și câștigători DreamHack Open, cum ar fi LDLC, Eternal Fire, GODSENT, Renegades, Sharks, Endpoint sau Anonymo, aceştia din urmă câștigând ESEA Premier.

Clasamentul Campionatului Polonez ESL

  1. Wisla Krakow – 12,560$ + loc la preliminariile IEM Katowice 2022 + loc în ESL Conference League
  2. HONORIS – 6,280$
  3. PACT – 3,140$
  4. Anonymo – 3,140$

Echipele de la ESL Conference League aflate până acum

Brazil GODSENT
North America Extra Salt
Australia Renegades
Brazil Sharks
Poland Anonymo
Mongolia Renewal
EuropeCâştigătorul DH Open November
EuropeCâştigătorul Campionatului Elveţian
Turkey Eternal Fire
United States RBG
Poland Wisla Krakow
Europe Endpoint
Australia ORDER
France LDLC
SpainCâştigătorul Campionatului Spaniol
GermanyCâştigătorul Campionatului German

Sursa: HLTV / Foto: Transfery Info

Autor: Dragoş Bârsan dragos.barsan@esporturi.ro