Windows Store primește unele dintre cele mai bune caracteristici de la Steam

Windows Store primește unele dintre cele mai bune caracteristici de la Steam. Jucătorii vor avea acum mai multă flexibilitate în ceea ce privește locul în care își instalează jocurile.

Datorită unei varietăți tot mai mari de jocuri disponibile pentru Windows prin Xbox Game Pass, Microsoft face unele modificări necesare pentru jocuri pe Windows Store.

Xbox pentru Windows

O viitoare actualizare a aplicației Xbox pentru Windows le va permite jucătorilor să aleagă în ce folder doresc să instaleze un joc și să le permită să acceseze fișierele jocurilor descărcate cu mai puține restricții și blocări, potrivit The Verge. Deși pare o mică schimbare, este un avantaj pentru cei care doresc să modifice sau să ajusteze fișierele jocurilor sau utilizatorii care preferă să instaleze jocuri pe mai multe drives. Alte platforme de jocuri digitale, cum ar fi Steam și Battle.net, au permis jucătorilor să aleagă locația de instalare de ani de zile.

Utilizatorii vor putea, de asemenea, să repare și să verifice fișierele jocului, ceea ce va ajuta în cazurile de instalare eronată și alte fișiere problematice. The Verge, blog de tehnologie americat, crede că această funcție va fi folosită pentru a permite jucătorilor să facă copii de rezervă ale jocurilor lor. Jason Beaumont, director de la Xbox, a declarat pentru The Verge că „ am vrut să oferim jucătorilor mai multe opțiuni pentru a-și personaliza experiența în aplicația Xbox”.

Compania se așteaptă ca actualizările să fie cel puțin în versiune beta înainte de lansarea pe 8 decembrie a jocului multiplayer Halo Infinite.

Sursa: Dot Esports

CITEȘTE ȘI Netflix lansează cinci jocuri video pentru dispozitive mobile

Autor: Bianca Cimpoi bianca.cimpoi@esporturi.ro