S-au lansat noile jocuri din universul League of Legends

S-au lansat noile jocuri din universul League of Legends. Gamerii pot experimenta cele mai noi jocuri realizate de Riot Forge, subsidiara Riot Games, inspirate din universul League of Legends. Jocurile Ruined King: A League of Legends Story și Hextech Mayhem: A League of Legends Story sunt disponibile pe Nintendo Switch, PC, GOG.com și Epic Games Store.  

Riot Forge este o subsidiară a Riot Games și creează parteneriate cu studiouri cu experiență în afara Riot Games, alături de care produce jocuri pe care le publică în portofiliul Riot Forge. Fiecare joc lansat va extinde universul League of Legends și va permite jucătorilor să experimenteze universul popular.  

Ruined King: a League of Legends story

Ruined King: A League of Legends Story este un role-playing game dezvoltat de Airship Syndicate (creatorii Battle Chasers: Nightwar și Darksiders Genesis, conduși de legendarul artist de benzi desenate Joe Madureira).  

Povestea din joc este plasată în două regiuni din Runeterra: Bilgewater, un oraș port plin de viață, care găzduiește vânători de monștri marini, bande de docuri și contrabandiști din întreaga lume, și Insulele Umbrelor, un ținut blestemat de ceața neagră mortală care învăluie insula și îi corupe pe cei cu care intră în contact. Pentru a învinge un inamic comun și misterios, jucătorii vor forma un grup de aliați din campioni din League of Legends – Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri și Pyke.

S-au lansat noile jocuri din universul League of Legends.

Ruined King: A League of Legends Story este disponibil pe Nintendo Switch, Xbox One, PS4 și PC pe Steam, GOG.com și Epic Games Store, pentru 29,99 dolari. Jocul va fi disponibil curând și pe PlayStation5 (PS5) și Xbox Series X|S. Posesorii de PS4 sau Xbox One au posibilitatea de a-și actualiza versiunea gratuit pentru a fi compatibilă cu PS5 și Xbox Series X|S.    

Pe fiecare platformă este disponibilă o ediție digitală Deluxe pentru 39,99 dolari și include Ruined Skins pentru fiecare personaj, Ruination Starter Pack și alte articole suplimentare.

Ediția de colecție este disponibilă pentru 129,99 dolari și include un art book, o schiță realizată de Joe Madureira, un vinil cu coloană sonoră, o hartă din pânză a Bilgewater, agendă, stilou și cană cu Bilgewater.   

S-au lansat noile jocuri din universul League of Legends.

Toți jucătorii care achiziționează Ruined King: A League of Legends Story în primele 30 de zile de la lansare vor primi Manamune Sword ca armă în joc pentru Yasuo, indiferent dacă achiziționează ediția Standard, Deluxe sau Collector.   

Versiunea PS4 a Ruined King include un upgrade gratuit la versiunea digitală PS5, care va fi disponibilă în curând. Versiunea Xbox a lui Ruined King folosește Smart Delivery, permițând accesul atât în Xbox One, cât și în Xbox Series X|S, care va fi disponibil ulterior.

Hextech Mayhem: A League of Legends story

Hextech Mayhem: A League of Legends Story este un joc de tip runner dezvoltat de Choice Provisions, creatorii seriei BIT.TRIP, și este disponibil pe Nintendo Switch, PC pe Steam, GOG.com și Epic Games Store, și în curând prin aplicația de mobil a Netflix. Amplasat în universul League of Legends, jucătorii au la dispoziție sărituri cu bombă și atacuri cu bombă pentru a evita obstacolele, a dezarma inamicii și siguranțele pentru a obține reacții explozive în lanț și a declanșa haosul.

S-au lansat noile jocuri din universul League of Legends.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story este disponibil acum pe Nintendo Switch, PC pe Steam, GOG.com și Epic Games Store pentru 9,99 dolari.  

Alte noutăți pregătite de Riot Forge

Riot Forge dezvăluie noi detalii despre alte două lansări viitoare – Song of Nunu: A League of Legends Story și CONV/RGENCE: A League of Legends Story. 

Song of Nunu: A League of Legends Story va fi disponibil în 2022 și este realizat de dezvoltatorul Tequila Works. Acesta este un joc single player de aventură emoționant care va fi lansat pe Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PS4, PS5 și PC pe Steam, GOG.com și Epic Games Store. Jocul îi prezintă pe campionii Nunu și Willump în timp ce pornesc într-o călătorie epică pentru a o găsi pe mama pierdută a lui Nunu.     

CONV/RGENCE: A League of Legends Story este un joc de tip platformer 2D realizat împreună cu Double Stallion, care va fi disponibil tot anul viitor.      

Riot Forge pregătește un alt nou joc a cărei acțiune va avea loc în regiunea Demacia, despre care vom afla mai multe detalii în viitorul apropiat.   

Autor: Andreea Ionescu andreea.ionescu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Riot Games anunță noi evenimente în contextul lansării Arcane
CITEȘTE ȘI Riot Forge lansează jocul Hextech Mayhem: A League of Legends Story