Romanian National Day Cup 1 decembrie. Sărbătorește Ziua Națională cu noi!

Romanian National Day Cup 1 decembrie. Sărbătorește Ziua Națională cu noi! Romanian National Day Cup este un turneu de o zi organizat de www.esporturi.ro, cel mai mare portal de ştiri din esports din România. Vor fi două turnee de calificare pe 27 şi 28 noiembrie, echipa câştigătoare din fiecare fiind calificată la etapa finală care va avea loc pe 1 decembrie printr-un BO5. Fondul de premii este de 30 de euro. 25€ la echipa câştigătoare şi 5€ la echipa de pe locul doi.

Turneul va avea loc integral pe Challengermode, platformă pe care Esporturi s-a mutat recent, după cum a scris AICI.

Înscrieril Romanian National Day Cup 1 decembrie

„Am susținut echipa națională a României la Campionatul European și Mondial, așa că se cuvine să sărbătorim și Ziua Națională a României. Pentru asta, vom organiza această cupă pe 1 decembrie, într-o serie cel-mai-bun-din-cinci cu foarte mult suspans și foarte multă emoție. Vom transmite totul pe ESPORTURI TV, care va primi și el un foarte mare upgrade. Nu pot să spun mai multe încă.” a declarat Nectarie Popa, editorul fondator Esporturi.ro și organizatorul turneului.

Începând cu 1 decembrie Esporturi va începe să organizeze trei turnee noi, pe lângă Wingman Weekend, despre care încă nu a dat mai multe detalii.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro