Riot Forge lansează jocul Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Riot Forge lansează jocul Hextech Mayhem: A League of Legends Story. Jocul va fi disponibil pe Nintendo Switch, PC via Steam, GOG și Netflix.

Riot Forge lansează jocul Hextech Mayhem:

Riot Forge, subsidiara Riot Games, a lansat jocul Hextech Mayhem: A League of Legends Story, în colaborare cu Choice Provisions, creatorii seriei BIT.TRIP. Noul joc de tip runner a apărut pe Nintendo Switch, PC, GOG și va deveni disponibil de pe 16 noiembrie și pe Epic Games Store și în curând și pe Netflix Games. 

Cu acțiunea amplasată în universul League of Legends, Hextech Mayhem: A League of Legends Story este un joc de tip runner care îl aduce în lumina refectoarelor pe Ziggs, expertul hexplozibililor din cunoscutul joc. Jucătorii au la dispoziție sărituri cu bombă și atacuri cu bombă, cu scopul de a evita obstacolele, a dezarma inamicii și siguranțele pentru a obține reacții explozive în lanț și a declanșa haos. 

Riot Forge lansează jocul Hextech Mayhem
Sursa: Riot Forge

În timp ce se ascund de renumitul om de știință Heimerdinger, jucătorii vor provoca dezastre în diferite cartiere din Piltover în căutarea haotică a lui Ziggs de a construi cea mai mare bombă din Runeterra. 

Mai multe detalii despre joc vor fi anunțate pe 16 noiembrie 2021, la ora 18:00, în timpul unui video explicativ realizat de Riot Forge. Informațiile privind participarea vor fi furnizate înainte de eveniment. 

Hextech Mayhem: A League of Legends Story este disponibil pentru precomandă pe Nintendo Switch și PC, pe Steam, GOG.com și Epic Games Store. Cei care fac precomenzi pe aceste canale vor primi un skin Ruined Ziggs exclusiv pentru a fi folosit în joc. Hextech Mayhem: A League of Legends Story va fi disponibil în curând pe aplicația de mobile a Netflix, inclusă cu abonamentul Netflix, fără taxe suplimentare.

Trailerul oferit la lansare

Sursa: YouTube

Săptămâna viitoare, Riot Forge va reveni cu noi detalii despre Ruined King: A League of Legends Story, un alt joc nou, dezvoltat alături de Airship Syndicate. Jocul este un role-playing game cu un singur jucător care invită atât jucătorii noi în universul LoL, precum și jucătorii cu tradiție pentru a explora misterele acestuia.

Despre Riot Forge

Riot Forge a fost înființată în 2019 și este un publisher care se focusează pe jucători și dezvoltatori, cu misiunea de a aduce universul League of Legends la noi jucători și pe platforme adiacente, oferind jocuri realizate pe comandă.

Forge este o subsidiară a Riot Games, care completează programul de cercetare și dezvoltare a acestora. Forge creează parteneriate cu studiouri cu experiență în afara Riot Games, alături de care produce jocuri și pe care le publică în portofiliul Riot Forge. Fiecare joc lansat va extinde universul League of Legends și va permite jucătorilor să experimenteze universul League of Legends.

Despre Choice Provisions

Choice Provisions este un studio independent de dezvoltare a jocurilor video, fondat de Mike Roush și Alex Neuse în 2007. Cu sediul în Santa Cruz, echipa este cunoscută pentru seria de jocuri BIT.TRIP, inclusiv Runner3 din 2018, care a fost lansat pe Nintendo Switch, PS4 și PC.

Autor: Andreea Ionescu andreea.ionescu@esporturi.ro