Programul Blast Premier Fall a fost anunțat

Programul Blast Premier Fall a fost anunțat. Debutul lui Astralis în noua formulă împotriva celor de la NIP va fi punctul culminant al meciului de deschidere de la Copenhaga.

BLAST a dezvăluit însămânțarea și deschiderea meciurilor viitoarei finale BLAST Premier Fall, care va avea loc în perioada 24-28 noiembrie, care va vedea multe dintre cele mai bune echipe din lume revenind să joace pentru prima dată după încheierea PGL Major Stockholm.

În ziua de deschidere a evenimentului de 425.000 de dolari se va juca prima meci a dublei eliminări, cu Vitality și Liquid, două echipe care se pare că vor suferi în curând schimbări de componență, demarând acțiunea cu o revanșă de la întâlnirea lor din Grupele de Toamnă, care a văzut partea franceză ieșind în top 2-1.

Sursa: HLTV

De partea cealaltă a bracket-ului, Heroic și FaZe vor urma să joace într-un al doilea meci dintre aceste două echipe, înainte ca BIG să-l înfrunte pe marele campion PGL Natus Vincere într-o confruntare David și Goliat.

Confruntarea culminantă a etapei de deschidere este, fără îndoială, debutul lui Astralis, după adăugarea fostului duo de la Complexity, Kristian “k0nfig” Wienecke și Benjamin “blameF” Bremer, după eșecurile consecutive de la PGL Major Stockholm chiar este extrem de interesant să vedem blocând coarnele celor de la NIP.

Programul Blast Premier Fall a fost anunțat

Primul meci, precum și cel de al doilea din tabloul superior din ziua a doua, se vor juca off-stage înainte ca competiția să se mută pe Royal Arena pentru weekendul prelungit. Programul arată după cum urmează:

Miercuri, 24 noiembrie (Off stage)

      13:00  Vitality vs. Liquid
      16:00  Heroic vs. FaZe
      19:00  Natus Vincere vs. BIG
      22:00  NIP vs. Astralis

Joi, 25 noiembrie (Off stage)

  • 16:00  Semifinala tabloului superior #1
  • 19:00  Semifinala tabloului superior #2

Vineri, 26 noiembrie (Royal Arena)

  • 14:30  Runda 1, tabloul inferior, meciul #1
  • 17:30  Runda 1, tabloul inferior, meciul #2
  • 20:30  Runda 2, tabloul inferior, meciul #1

Sâmbătă, 27 noiembrie (Royal Arena)

  • 14:30  Runda 1, tabloul inferior, meciul #2
  • 17:30  Finala tabloului superior
  • 20:30  Finala tabloului inferior

Duminică, 28 noiembrie (Royal Arena)

  • 16:30  Finala mică
  • 20:30  Marea finală

Autor: Dragoș Bârsan dragos.barsan@esporturi.ro

Sursa: HLTV

CITEȘTE ȘI A fost anunțat concursul Elisa Invitational Winter 2021
CITEȘTE ȘI ASTĂZI Finala Pinnacle Fall Series 2