Netflix lansează cinci jocuri video pentru dispozitive mobile

Netflix lansează cinci jocuri video pentru dispozitive mobile.

Platforma de streaming Netflix își face apariția în industria de gaming cu 5 titluri de jocuri anunțate de curând: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast și Teeter Up.  Acestea sunt pot fi accesate prin intermediul aplicației Netflix de pe tablete sau telefoane Android.

În iulie, Netflix și-a anunțat planurile de a adăuga jocuri video la serviciul său de streaming ca un conținut gratuit în aplicație pentru cei care caută o experiență de divertisment mai interactivă. Dar nu era clar cât de departe se va aventura platforma în lumea jocurilor, unde titlurile pot fi la fel de simple precum Candy Crush sau la fel de complexe ca League of Legends.

Netflix lansează cinci jocuri video

Jocurile mobile sunt domeniul în care Netflix este cel mai confortabil, având în vedere lansarea Stranger Things: The Game de către editorul BonusXP în 2017. Platforma a lucrat din nou cu BonusXP la cele două jocuri suplimentare Stranger Things, acum redate pe Netflix pentru Android.

Netflix lansează cinci jocuri video
Sursa: Netflix

Accentul Netflix pe jocurile mobile este, de asemenea, cel mai rentabil pentru platformă. În comparație cu jocurile pe computer, jocurile mobile au o bază de jucători substanțial mai mare, care se așteaptă să continue să explodeze în viitor. Jocurile mobile vor consuma peste 50% din cota totală de piață a industriei de gaming până în 2023, potrivit companiei de analiză a pieței de jocuri Newzoo.

Spre deosebire de ofertele sale de film și televiziune, jocurile Netflix trebuie descărcate și nu sunt disponibile pentru streaming. De aici reiese avantajul că jocurile offline sunt pe deplin acceptate. Așadar, cei care doresc să se joace în timp ce se află într-un mijloc de transport public sau în zonele în care semnalul este slab, se pot bucura de jocurile Netflix din mers.

Pentru a se putea juca pe Netflix, doritorii vor avea nevoie de un telefon sau o tabletă Android cu un abonament Netflix. Jocurile Netflix vor continua să fie incluse în prețul de bază al abonamentului în viitorul apropiat.

Sursa: Dot Esports

Autor: Bianca Cimpoi bianca.cimpoi@esporturi.ro