MOUZ NXT câștigă Liga Academiilor WePlay Sezonul 2

MOUZ NXT câștigă Liga Academiilor WePlay. Echipa condusă de Kamil “siuhy” Szkaradek a ajuns să iasă victorioasă.

MOUZ NXT câștigă Liga Academiilor WePlay Sezonul 2

MOUZ NXT a fost încoronată campioană a Ligii Academiilor WePlay Sezonul 2 după ce a învins NAVI Junior cu 2-0 în marea finală a evenimentului. Tânăra echipă europeană a intrat în finala LAN ca favorită după ce a terminat pe primul loc grupa în octombrie și nu a dezamăgit. În timpul campaniei lor victorioase, MOUZ NXT a înregistrat o victorie peste Young Ninjas și două peste NAVI Junior, cu doar o hartă pierdută.

În ciuda mai multor performanțe incredibile de la Ilya “m0NESY” Osipov, care a avut un rating de 1,30 pe zece hărți, Dorian “xertioN” Berman a urcat în topuri la sfârșitul evenimentului cu un rating general incredibil de 1,32 pe parcursul turneului final LAN de la Kiev.

Sursa: HLTV

Turneul final LAN a fost început de Young Ninjas şi BIG. Tinerii germani au înregistrat doar unsprezece runde pe parcursul seriei 0-2, deoarece au fost trimiși rapid în tabloul inferior de suedezi. Ninjas, cu toate acestea, nu au stat mult în tabloul superior, pentru că s-au duelat cu MOUZ NXT, care veneau de la un 2-1 cu NAVI Junior. Young Ninjas a pierdut 1-16 pe Ancient. Suedezii au fost trimiși în tabloul inferior, în timp ce MOUZ NXT și-au asigurat un loc în marea finală a evenimentului.

Coșmarurile pentru BIG Academy nu s-au terminat, deoarece au fost puşi să joace împotriva viitorilor finaliști NAVI Junior în tabloul infeiror și au fost trimiși acasă într-un mod și mai rapid, deoarece au luat doar opt runde în întreaga serie. Echipa victorioasă a CSI a avut meci cu Young Ninjas pentru un loc în marea finală. Aceştia au câştigat cu 2-1.

Finala, câştigată de MOUZ

În ultimul meci, cele mai bune două echipe ale turneului s-au înfruntat una împotriva celeilalte, MOUZ NXT eliminând NAVI Junior. Părțile CT solide ale europenilor de pe Dust2 au stabilit perfect atmosfera pentru ceea ce urma să vină, deoarece NAVI Junior nu a reușit niciodată să intre în avantaj pe hartă, pierzând cu 11-16. Vertijul nu a fost diferit în ciuda celor mai bune eforturi ale lui M0NESY, echipa CSI nu a reușit să-i provoace în mod constant pe MOUZ NXT, cedând harta cu 11-16 și cu ea finala 0-2.

Clasamentul final al Ligii Academiilor WePlay Sezonul 2:

1. Europe MOUZ NXT – $45,000
2. Russia NAVI Junior – $20,000
3. Sweden Young Ninjas – $15,000
4. Germany BIG Academy – $8,000

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

Sursa: HLTV

CITEŞTE ŞI Wisla Krakow câştigă Campionatul Poloniei
CITEŞTE ŞI Entropiq câștigă Pinnacle Fall Series 2