Magic: The Gathering primește două noi seturi inspirate din serialul Arcane

Magic: The Gathering primește două noi seturi inspirate din serialul Arcane, despre care Esporturi a scris AICI. Noile cărți inspirate din serial vor fi disponibile în perioada 29 noiembrie – 23 decembrie atât în variante foil, cât și în variante normale.  

Magic: The Gathering primește două noi seturi inspirate din serialul Arcane

Magic: The Gathering (MTG) este un joc de cărți lansat în urmă cu 25 de ani care îmbină personajele și lumile fantastice cu strategia.  

Cele două noi seturi de cărți realizate în parteneriat cu Arcane, MTG Secret Lair x Arcane și MTG Secret Lair x Arcane: Lands, includ o varietate de personaje și momente din serial, dar și noi spații din Piltover și Zaun.   

„A fost o oportunitate uimitoare de a colabora cu Secret Lair, deoarece suntem mari fani ai universului Magic și admirăm relația profundă și de lungă durată pe care Wizards of the Coast a stabilit-o cu fanii săi.”, a declarat Brandon Miao, Cross-Product Experiences și Partnerships Lead, Riot Experience la Riot Games.

Magic: The Gathering Secret Lair x Arcane și Secret Lair x Arcane: Lands vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 29 noiembrie pentru 29,99 dolari (normal) și 39,99 dolari (foil).  

Mai multe detalii despre Secret Lair se regăsesc pe site-ul oficial.

Foto: Riot Games / Autor: Andreea Ionescu andreea.ionescu@esporturi.ro