IERI ȘI AZI. 15 noiembrie

IERI ȘI AZI 15 noiembrie. Seria de articole „IERI ȘI AZI” de pe www.esporturi.ro vă aduce de luni până vineri, file din istoria esports.

Counter-Strike

IBUYPOWER Cup

Pe 15 noiembrie, la Santa Ana în SUA s-a terminat Cupa IBUYPOWER. La această competiție locală au participat, Cloud9, Complexity Gamiong, Liquid, Luminosity, Renegades și câteva echipe locale.

După o etapă de grupe fără prea multe surprize, s-au calificat în playoff Luminosity, Counter Logic Gaming, Liquid și Cloud9. Dintre meciurile din semifinale și finala, doar în cea menționată la urmă au fost jucate mai mult de două hărți, Liquid chinuindu-se din răsputeri să nu piardă împotriva Cloud9, dar nereușind.

Sursa: Liquipedia

World Cyber Games 2009

World Cyber Games a avut loc în 2009 în Chengdu, China și a văzut echipe naționale din toate țările care au avut turnee de calificare. România a fost reprezentată de The Elder Gods, cu un lot format din Creature, Darky, K1d0r, Marius și PeRRy.

Grupa E, grupa României a fost câștigată chiar de reprezentanta noastră, aceștia ieșind neînvinși cu 9 puncte. Ce-i drept, a fost o grupă foarte ușoară. Singurii care ne puteau pune probleme au fost cei de la k23, dar i-am învins cu 17-13.

Sursa: Liquipedia

Parcursul echipei noastre naționale nu a fost lung totuși, fiind eliminați în optimi de Fnatic, care au ajuns până în finală, dar care au fost învinși acolo de AGAiN, echipa Poloniei.

blank
Sursa: Liquipedia

IERI ȘI AZI 15 noiembrie

Dota 2

Tot astăzi, dar în 2012, se lansa pentru Dota 2 eroul Slark, the Nightcrawler. Acesta urma să fie modificat masiv în următoarele patch-uri ale jocului, până în cel mai recent.

Revino zi de zi pe site-ul nostru pentru file din istoria esports.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI. 12 noiembrie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI. 11 noiembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 10 noiembrie