IERI ȘI AZI. 11 noiembrie

IERI ȘI AZI 11 noiembrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro vă aduce, zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

Multiplay Insomnia 32

Multiplay Insomnia 32 a fost un concurs organizat în Newbury, Anglia în anul 2007. La acesta au participat preponderent echipe locale, dar și nume mari europene, cum ar fi Fnatic și FaxZup.

London Mint a început parcursul la turneu în tabloul competiționat superior, dar a pierdut în finala acestuia contra Reason Gaming 16-4. În tabloul inferior au făcut egalitate cu Fnatic, dar au învins în prelungiri 19-17, urmând să se întâlnească în finală tot cu Reason Gaming. De data aceasta i-au bătut cu 2-0.

ESL Pro League Sezonul 6 – Calificări europene

Calificările europene pentru ESL Pro League S6 au fost ținute online în Europa și s-au încheiat pe 11 noiembrie 2017. Atunci ieșeau victorioase Fnatic, North, FaZe Clan, Astralis, NIP și Hell Raisers.

Sursa: Liquipedia

IEM Chicago 2018

Seria de turnee de mare șlem Intel a revenit la Chicago, în Wintrust Arena, în 2018. Acesta a fost printre ultimele turnee la care Renegades a participat cu lotul din care făceau parte AZR, jks, jkaem, liazz și Gratisfaction. Turneul făcând parte din „era Astralis”, a fost câștigat de danezi.

Sursa: Liquipedia

IERI ȘI AZI 11 noiembrie

Revino zi de zi pe site-ul nostru pentru a afla file din istoria esporturilor.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 10 noiembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 9 noiembrie
CITEŞTE ŞI IERI ŞI AZI. 29 octombrie