IERI ŞI AZI. 10 noiembrie

IERI ŞI AZI 10 noiembrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro vă aduce, zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

Intel Extreme Masters Season XIV – Beijing

IEM Beijing a fost printre ultimele concursuri mari de dinaintea erei online a CS:GO-ului. Mousesports au fost nevoiți să se retragă după ce aceștia nu au putut obține vise pentru a intra în China. În locul acestora au venit cei de la 100 Thieves cu lotul echipei Renegades. Echipa din urmă a avut un parcurs minunat, aceștia ajungând până în finală unde i-a întâlnit pe campioana acelui an, Astralis.

Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 10 noiembrie

Dota 2

În această perioadă a anului 2013 au avut loc simultan două concursuri, National Electronic Sports Tournament 2013, respectiv Nexon Sponsorship League Season 1. Acste concursuri au avut loc în Shanghai, respectiv în Seoul, acesta din urmă fiind mai mare. În total, echivalentul a 136.000$ au fost acordate în acea zi. Câștigătoarele au fost LGD Gaming respectiv StarTale.

blank
Sursa: Liquipedia

DOTA Summit 11

DOTA Summit 11 a fost primul concurs minor al sezonului Dota Pro Circuit 2019/20. Evenimentul a avut locul lunii noiembrie 2019, campioana va fi calificată la MDL Chengdu Major. Invictus Gaming a fost echipa care a învins, câștigăng în fața echipelor precum Chaos EC și HellRaisers. 72.000 și 140 de puncte în campionatul Dota pro au mai primit chinezii pe lângă invitația la campionatul major.

blank
Sursa: Liquipedia

Revino zi de zi pe site-ul nostru pentru a afla file din istoria esporturilor.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI IERI ŞI AZI. 29 octombrie
CITEŞTE ŞI IERI ŞI AZI. 28 octombrie
CITEŞTE ŞI IERI ȘI AZI. 27 octombrie