Forma sau greutatea este mai importantă atunci când se alege un mouse de gaming?

Forma sau greutatea este mai importantă atunci când se alege un mouse de gaming?

Confortul primează

Confortul este prioritar când vine vorba de jocuri. Găsirea accesoriilor perfecte care să se potrivească cu laptopul poate face toată diferența în experiența ta de joc. Având atâtea opțiuni disponibile, poate fi dificil să alegeți cea mai potrivită tastatură sau mouse-ul perfect. Deoarece confortul este esențial în alegerea accesoriilor, este forma sau greutatea mai importantă atunci când alegeți un mouse de gaming?

Atunci când vine vorba de a avea cea mai mare precizie în jocurile tale, forma mouse-ului îi depășește ușor greutatea. În timp ce greutatea unui mouse poate îmbunătăți senzația, viteza și precizia mișcărilor mouse-ului, forma unui mouse are un impact mai mare.
Datorită formelor diferite ale mouse-ului de gaming, există câteva aspecte diferite. Indiferent dacă utilizați o prindere cu palmă, cu gheare sau cu vârful degetelor, fiecare prindere schimbă drastic senzația fiecărui mouse.

De exemplu, cooler palma are o senzație complet diferită de mânerul cu gheare. Unii jucători preferă mânerul palmei, deoarece încorporează mai mult cotul și umărul, ceea ce face mai ușor de controlat. Alții preferă prinderea cu gheare, deoarece permite o mișcare rapidă a încheieturii mâinii pentru a efectua mișcările precise necesare în jocuri precum Counter-Strike: Global Offensive.

Desigur, greutatea unui mouse are încă o anumită semnificație. Un mouse mai ușor permite utilizatorilor să facă mișcări mai rapide în jocurile de mare intensitate. Pe de altă parte, un mouse mai greu poate ajuta la ca mișcările să se simtă mai fine pe mouse pad, ceea ce este util pentru sniping în jocurile FPS.

Sursa: Dot Esports

Citește și: Cele mai bune mărci de căști pentru gaming

Autor: Bianca Cimpoi bianca.cimpoi@esporturi.ro