Fnatic câștigă REPUBLEAGUE S2

Fnatic câștigă pentru a doua oară la rând EPUBLEAGUE . Aceștia au revendicat trofeul de la REPUBLEAGUE TIPOS S2 după ce i-a învins pe Eternal Fire cu 2-1. Özgür “woxic” Eker și coechipierii au fost singurii care au câștigat o hartă împotriva fnatic care a rămas neînvinsă după meciurile împotriva celor de la SAW, Copenhaga Flames și GODSENT.

Între timp, Eternal Fire au terminat pe locul doi în grupa lor înainte de a trece prin dubla eliminare înaintea campaniei lor din turneul principal. După ce a ajuns în playoff, Eternal Fire i-au înfruntat pe cei din Virtus.pro, pe ECSTATIC și Entropiq în semifinale.

Fnatic câștigă pentru a doua oară la rând EPUBLEAGUE
mezii, MVP-ul concursului

Echipele învinse din semifinale s-au confruntat vineri într-un un meci decisiv pentru a stabili distribuirea fondului de premii. GODSENT a început bine seria pe Dust2, dar o ofensivă fantastică prestată de cei de la Entropiq în repriza a doua i-a ajutat pe ruși să câștige harta cu 16-11, după o prestație magistrală a lui Alechie “El1an” Gusev.

Harta Ancient a fost și mai unilaterală. În ciuda faptului că brazilienii au condus cu 6-5, nu au reușit să-și construiască un avantaj de durată în prima repriză de joc. Igor “Forester” Bezotecheskiy a blocat site-ul B, lăsând GODSENT cu foarte puține opțiuni de atac, în timp ce Entropiq și-a asigurat harta Ancient cu scorul de16-8 și seria cu 2-0.

Fnatic câștigă pentru a doua oară la rând EPUBLEAGUE

Eternal Fire ajuns pe harta Vertigo ca underdogs, dar datorită eforturilor eroice ale lui Ismailcan “XANTARES” Dörtkardeș și Ömer “imoRR” Karataș au ajuns la pauză cu scorul de 8-7. Un scurt avans a fost recuperat de echipa britanico-suedez, dar Woxic și Buğra “Calyx” Arkın a oprit-o rapid pe fnatic. Echipa turcă a luat cinci runde la rând pentru a-și închide harta cu 16-13.

Inferno a fost simplă, deoarece fnatic au dominat partea lor T, agresând apărarea turcă în drumul lor spre o repriză cu scorul de 14-1. Eternal Fire au mai câștigat doar cea de-a doua rundă de pistoale, dar fnatic a răspuns cu o victorieîntr-o rundă de force buy, înainte de a închide meciul cu 16-2.

fnatic au fost din nou în controlul meciului de pe Overpass cu William “mezii” Merriman care a arătat în forma sa spectaculoasă, mai bună decît cea de pe Inferno. Lotul turcilor a reușit să fure doar cinci runde, fără să obțină niciun avantaj de durată, în timp ce echipa suedeză se impunea cu 10-5 la pauză. După trecerea la echipa CT fnatic a pierdut doar două runde, închizînd harta cu16-7 și seria cu 2-1.

Clasamentul final REPUBLEAGUE TIPOS Season 2 :

1. United Kingdom fnatic – $71,000
2. Turkey Eternal Fire – $30,000
3. Russia Entropiq – $12,000
4. Brazil GODSENT – $7,000
5-8. Russia forZe
5-8. Denmark Copenhagen Flames
8-8. Bulgaria Fiend
5-8. Denmark ECSTATIC
9-16. Portugal SAW
9-16. Russia K23
9-16. Czech Republic ECLOT
9-16. Sweden Dignitas
9-16. Brazil 00Nation
9-16. CIS Virtus.pro
9-16. Czech Republic Sinners
9-16. Bulgaria SKADE

SURSA: HLTV

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI MOUZ NXT câștigă Liga Academiilor WePlay Sezonul 2
CITEȘTE ȘI LIVE UPDATE România la IESF World Championship