Entropiq câștigă Pinnacle Fall Series 2

Entropiq câștigă Pinnacle Fall Series 2. După o lună de joc, cel de-al doilea turneu Pinnacle Fall Series s-a încheiat cu echipa din CSI ieșind pe primul loc fiind una dintre echipele invitate direct în sferturile de finală.

Asigurându-și prima victorie în turneul de la Malta Vibes Knockout Series 1 în august, echipa lui Dmitri “hooch” Bogdanov și-a valorificat spectacolul la PGL Major Stockholm, unde a impresionat cu o plasare pe locurile 9-11 chiar în urmă cu o săptămână.

Entropiq i-a înfruntat pe Nemiga, HAVU și pe Lyngby Vikings în drum spre titlul Pinnacle Fall Series 2, lăsând la o parte echipa belarusă cu ușurință la început, înainte de a se confrunta cu o opoziție mult mai dură constând în lotul finlandezilor și danezilor în seriile cu trei hărți.

Entropiq câștigă Pinnacle Fall Series 2
Sursa: HLTV

Odată cu victoria din Fall Series, Entropiq și-a asigurat locul la turneul LAN Sweet LAN cu premii în valoare de $250.000, care urmează să aibă loc la Belgrad, Serbia, în aprilie 2022.

Alte cinci echipe sunt deja confirmate la acest eveniment, inclusiv Virtus.pro și MOUZ. Nu este clar ce se va întâmpla cu cele două locuri câștigate de Complex și FunPlus Phoenix după ce aceste două echipe s-au desființat în ultimele două săptămâni.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

Sursa: HLTV

Foto: Entropiq

CITEȘTE ȘI Programul Blast Premier Fall a fost anunțat
CITEȘTE ȘI A fost anunțat concursul Elisa Invitational Winter 2021