Când se lansează Innistrad: Crimson Vow?

Când se lansează Innistrad: Crimson Vow? Un alt set Innistrad este după colț, chiar după lansarea Innistrad: Midnight Hunt.

Pregătește-te să participi la cea mai mare nuntă din Innistrad pentru ultimul set al Magic: The Gathering din 2021. Innistrad: Crimson Vow are loc în timpul nunții opulente dintre Olivia Voldaren și Edgar Markov, fuzionând două familii puternice de vampiri.

Sorin, Arlin, Teferi, Kaya și Chandra își unesc forțele pentru a o împiedica pe Olivia să finalizeze acapararea puterii.

Setul este o continuare a poveștii care a început în Innistrad: Midnight Hunt și este prima dată în istoria Magic când două seturi sunt lansate pentru a închide anul în termen de două luni unul față de celălalt.

Când se lansează Innistrad: Crimson Vow?

Crimson Vow va fi lansat pe Magic Arena și Magic Online pe 11 noiembrie, cu o lansare completă pe 19 noiembrie. prelansarea este stabilită pentru 12 noiembrie.

Sezonul spoilărelor pentru Crimson Vow începe pe 28 octombrie și se termină pe 4 noiembrie. Decklisturile cu commanderi vor fi dezvăluite pe 8 noiembrie de către Command Zone și MTG Muddstah. Cele două deckuri preconstruite se numesc Spirit Squadron și Vampiric Bloodline.

Crimson Vow introduce trei mecanici noi, alături de două care se întorc. Training, Blood tokens, și Cleave sunt mecanici noi în Magic. Training oferă buff creaturilor care atacă. Blood tokens sunt artefacte care vă permit să faceți rummage și să câștigați efecte suplimentare pentru controlul lor.

Cleave este mecanica experimentală care vă permite să eliminați cuvintele din efectele unui cărți atunci când plătiți costul alternativ Cleave. Acest lucru schimbă capacitatea cărții la ceva puternic, similar cu Overload.

Autor: Matei Daşu matei.dasu@esporturi.ro