Când se lansează agentul Chamber în VALORANT?

Când se lansează agentul Chamber în VALORANT? Riot Games încheie anul în stil mare, cu actul 3 din episodul 3 al VALORANT.

Actul final al anului combină un nou sezon competitiv proaspăt cu un battle pass, skinuri inspirate de cărți de benzi desenate, un eveniment cu timp limitat bazat pe Arcane, după cum Esporturi a scris AICI, și un nou agent pasionat de arme numit Chamber.

Chamber se va concentra pe outplay-uri şi gunplay

Chamber, o santinelă care “se concentrează pe outplay-uri”, cu un “accent pe gunplay”, are un arsenal de arme la dispoziția sa. Departe de santinela tradițională, agentul se aliniază mai mult cu un duelist.

Abilităţi

El are unele asemănări cu agenți precum Killjoy și Cypher, și anume în abilitiatea C a sa, Trademark, care plasează o capcană care scanează inamicii și destabilizează terenul din jurul lor atunci când intră în contact. Totuşi, Chamber se axează mai mult pe gunplay şi damage.

Abilitatea Q a lui, Headhunter, echipează un pistol, și ultimata acestuia, Tour de Force, îi dă un sniper rifle foarte puternic, care va ucide un inamic cu o singură lovitură directă. Este undeva între Killjoy, Jett și Yoru – un hibrid distractiv al acestor agenţi.

Riot intenționase inițial să lanseze Chamber cu actul 3 din episodul 3, dar a fost forțat să amâne agentul până la Patch 3.10 după ce s-a confruntat cu câteva probleme legate de dezvoltare.

“Pe măsură ce dezvoltarea a progresat pe noul agent, ne-a fost clar că el (Chamber – n.r.) nu se afla la standardul de calitate aşteptat”, a recunoscut Riot pe 28 octombrie. “De aceea am optat să ținem agentul încă două săptămâni, în timp ce lucrăm la aceste aspecte finale.”

Când se lansează agentul Chamber în VALORANT?

Camera este acum de așteptat să lanseze pe 16 noiembrie.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro