BREAKING Wingman Weekend pe Challengermode

BREAKING Wingman Weekend VII va fi pe Challengermode. Challengermode este o companie suedeză de tehnologie fondată în 2014, cu misiunea de a face sporturile electronice cu adevărat accesibile pentru gameri. Platforma – care a găzduit milioane de competiții – este locul în care jucătorii obișnuiți se adună, practică sau concurează în esports.

BREAKING Wingman Weekend pe Challengermode

Organizatorii turneului săptămânal Wingman Weekend, transmis de ESPORTURI TV, au anunțat că acesta se va ține de acum pe platforma suedeză de competiții. Nectarie Popa, organizatorul seriei de turnee, editor și pe Esporturi.ro, comentează „Va fi un test de anduranță al platformei. Suntem foarte mulțumiți de FACEIT, dar am fost cuceriți de Challengermode. Se pot organiza turnee și cu grupe, cu duble eliminare, cu mai multe serii de grupe tur-retur, este incredibil cât de avansată este față de FACEIT.”.

Astfel, de acum în colo competiția de Counter-Strike, Wingman Weekend, organizată pentru cele mai îndrăznețe echipe de Wingman din România și nu numai, se va ține pe platforma suedeză de competiții.

Înscrieri Wingman Weekend VII

Pentru a șaptea ediție de Wingman Weekend, înscrierile pot fi făcute AICI.

Amintim și că Mondialul IESF este organizat în parteneriat cu Challengermode, după cum Esporturi a scria la vremea aceea AICI.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro