Xyp9x semnează din nou cu Astralis până în 2025

Xyp9x semnează din nou cu Astralis până în 2025. Viitorul celor de la Astralis pe termen lung se conturează după ce au semnat din nou un alt jucător al lotului vechi.

El este al doilea jucător de la Astralis care a semnat recent o prelungire a contractului, alăturându-se lui Lukas “gla1ve” Rossander în viziunea pe termen lung a echipei  daneze, după ce IGL-ul acestora a semnat un nou contract pe trei ani.

Vestea vine ca o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor după ce Xyp9x a dezvăluit că viitorul său la Astralis este incert în urmă cu doar două luni, chiar înainte de începerea sezonului 14 al ESL Pro League pentru a lăsa loc noului AWP-er al echipei, Philip “Lucky” Ewald.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a revenit de atunci în lot după ce gla1ve nu a jucat deoarece aștepta nașterea copilului său și urmează ca acesta să apere titlul la Campionatul Major PGL Stockholm la sfârșitul acestei luni, deoarece Lucas “Bubzkji” Andersen a fost lăsat pe margine.

Sursa: Astralis

“Astralis face parte din mine de atâția ani. Nu este un secret faptul că am avut alte opțiuni, dar sunt foarte încântat că am ajuns la un acord care înseamnă că pot rămâne chiar aici, unde mă simt acasă”, a comentat Xyp9x noua sa înțelegere cu Astralis.

Nu este un secret faptul că am avut alte opțiuni, dar sunt foarte încântat că am ajuns la un acord care înseamnă că pot rămâne chiar aici, unde mă simt acasă

Xyp9x, despre noua sa înțelegere cu Astralis.

Xyp9x semnează din nou cu Astralis până în 2025

“Cu viitorul meu stabilit, acum îmi pot folosi toată energia și concentrarea pentru a readuce echipa acolo unde ne este locul, începând cu următorul turneu de la Stockholm.” a mai spus Xyp9x.

“Andreas este cheia pentru ceea ce ne dorim să fim ca echipă astăzi, dar și în ceea ce privește dezvoltarea pe termen lung”, a declarat directorul sportiv al Astralis, Kasper Hvidt. “Prin urmare, este o mare satisfacție pentru toată lumea de aici, că am ajuns la un acord cu privire la un contract care ne oferă timp și spațiu pentru a obține și mai mult din abilitățile și personalitatea lui Andreas. Astralis este în sângele lui și cred că vom vedea un Xyp9x revitalizat care merge înainte.”

Cu gla1ve, Xyp9x și Lucky care au semnat recent noi contracte și o chimie care îl leagă pe fostul membru al Complexity Kristian “k0nfig” Wienecke cu o transferul la Astralis, se pare că încă un singur loc este incert in lot începând cu 2022 . Contractele actuale ale lui Peter “dupreeh” Rasmussen și Emil “Magisk” Reif urmează să expire la sfârșitul anului, în timp ce înțelegerea pe doi ani a lui Bubzkji durează până la jumătatea anului 2022.

Sursa: HLTV.org

Autor: Dragoș Bârsan dragos.barsan@esporturi.ro

Redactor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Challengermode, parteneriat cu Federația Internațională de Esports
CITEȘTE ȘI Battle of Betway, noul turneu cu cinci hărţi vechi