Vanguard dă rezultate! Cei mai puțini trișori pe VALORANT

Vanguard dă rezultate! Cei mai puțini codați pe VALORANT. Riot Games lucrează din greu pentru a împiedica trișorii să strice experiența de joc.

Matt Paoletti, membru în echipa de dezvoltare a Vanguard la Riot Games, a declarat într-un comunicat de presă că numărul de codați raportați de jucători este cel mai scăzut de la lansarea jocului.

Vanguard dă rezultate!

Actualizarea anti-cheatului VALORANT din toamna anului 2021 reamintește jucătorilor progresele înregistrate până în prezent și modul în care echipa lucrează continuu pentru a împiedica trișorii să strice experiența în FPS-ul Riot Games. Paoletti a confirmat că primul Tur al Campionilor VALORANT “a decurs foarte bine” și că echipa a analizat jucătorii profesioniști încă din preliminariile deschise pentru a menține integritatea competitivă. Actualizările anterioare ale sistemului meta-game au ajutat, de asemenea, la combaterea trișorilor și au adus numărul de raportări la o tendință descendentă.

Paoletti încurajează jucătorii să continue raportarea jucătorilor problematici și să fie specifici în secțiunea de comentarii, deoarece echipa citește notele. În timp ce mai puținele raportări de trișori sunt o veste bună, echipa trebuie să continue să lucreze din greu pentru a rămâne așa.

Foto: Riot Games

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI Cauză românească susţinută de un turneu de VALORANT