S-a lansat trailerul pentru “DOTA: Sângele dragonului”

Fanii DOTA au primit în cele din urmă o privire de ansamblu asupra noii serii din “DOTA: Sângele dragonului”. Alături de noile filmări, a existat un anunț cu privire la momentul în care fanii vor putea vedea singuri noua serie.

Viitoarea serie “DOTA: Sângele dragonului” va fi disponibilă pentru vizionare pe Netflix în ianuarie 2022, dar nu a fost anunțată o dată exactă. Au fost prezentate stările de spirit care vor fi prezente în noua serie, alături de foarte multe scene de acţiune intensă şi o tonă de dragoni.

S-a lansat trailerul pentru “DOTA: Sângele dragonului”

Sursa: Netflix

Studio MIR a revenit pentru a anima şi această serie, dar nu este clar dacă realizatorul Ashley Edward Miller a revenit. În afara acestui scurt teaser, castingul, povestea și alte detalii au fost ținute ascunse.

Episoadele primei serii sunt disponibile oricând pe Netflix

Dacă încă nu ai văzut încă “DOTA: Sângele dragonului”, toate cele opt episoade ale primei serii sunt disponibile pe Netflix. Serialul este doar una dintre numeroasele aventuri ale Netflix în adaptarea francizelor de jocuri video îndrăgite la proiecte animate.

Recent, platforma de streaming și-a lansat filmul de animație din universul Witcher, “Nightmare of the Wolf”, iar la începutul lunii viitoare va fi lansat mult așteptatul serial League of Legends “Arcane”, despre care Esporturi a scris AICI.

Sursa: Dot Esports.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro