Pinnacle Fall Series 2 începe pe 4 octombrie. Joacă şi Nexus

Pinnacle Fall Series 2 începe pe 4 octombrie. Joacă şi Nexus. Prima etapă a turneului începe pe 4 octombrie cu mai multe echipe din top 30, a anunţat TheEsportsBible pe Twitter.

A fost anunțată cea de-a doua ediţie Pinnacle Fall Series, care are loc în perioada 4-20 octombrie cu un total de 28 de echipe regionale și principale.

Joacă şi Nexus, reprezentanta României la Cupa Naţiunilor

Deocamdată, echipele regionale au fost anunțate, lista având nume precum 1WIN și Lyngby Vikings din top 30, precum și alte echipe notabile precum Eternal Fire, GamerLegion și Nemiga. Totodată, joacă şi echipa care a reprezentat România la Cupa Naţiunilor, Nexus, dar cu un lot modificat. Rafael “RENNE” Gligor i-a luat locul lui Mihnea “mhN1” Gheață.

Evenimentul va urma același format ca în seria precedentă, cele 16 echipe regionale luptând pentru prima dată pentru opt locuri în etapa principală, unde se vor alătura încă opt echipe invitate și vor juca pentru opt locuri în playoff. Alte patru invitații vor veni în sferturile de finală, care în turneul anterior au fost FaZe, Virtus.pro, BIG și Team Spirit.

Pinnacle Fall Series 2, aproape 100.000 de dolari în joc

Mai exact, 84.000 de dolari vor fi oferiți în total în turneu, precum și puncte în clasamentul Elisa Champion of Champions și un loc la LAN Sweet LAN 2022 din aprilie.

Echipele participante la Pinnacle Fall Series 2:

Belarus Nemiga
Ukraine EC Kyiv
Denmark Lyngby Vikings
Norway 777
Turkey Eternal Fire
Sweden Galaxy Racer
Sweden GamerLegion
Russia 1WIN
Romania Nexus
Serbia ONYX
Kazakhstan Unique
Poland Illuminar
Finland hREDS
Denmark Tricked
Denmark AaB
Finland KOVA

Unde sunt transmise meciurile?

Sursa citată a mai menţionat că toate meciurile vor fi transmise, ca până acum, la TEB TV 1 şi TEB TV 3. Unele meciuri ale echipei Nexus s-ar putea să fie transmise şi în limba română, de Nexus Media.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI Cupa Națiunilor. Ce rezultate a obținut România