Noxcrew anunță MCC All Stars

Noxcrew anunță MCC All Stars. Acesta are o modalitate de a face fiecare Campionat Minecraft (MCC) mai memorabil decât ultimul. Deși toate iterațiile evenimentului au fost o captivante, dar cele exclusive iau coroana de cea mai captivantă ediție.

Evenimentele MCC care celebrează evenimente sezoniere sau experimentează cu diferite formate adaugă un element de surpriză turneelor și se pare că așa va fi și următorul. Următorul MCC va fi un eveniment All-Star, Noxcrew a anunțat astăzi.

Noxcrew anunță MCC All Stars

Asta înseamnă că lista de jucători pentru eveniment va include doar jucători care au câștigat cel puțin un MCC. Acum, MCC All-Stars este programat să aibă loc pe 13 noiembrie. Evenimentul este cel mai probabil să fie live la ora 22.00 ora României , la fel ca cele anterioare.

Având în vedere că MCC All-Stars va cuprinde unii dintre cei mai buni jucători din istoria evenimentului, fiecare moment din turneu ar trebui să fie umplut cu acțiune și adrenalină. Urmărind concursul prin intermediul fluxului oficial ar trebui să fie în continuare una dintre cele mai bune moduri de a urmări.

MCC.live va fi din nou hub-ul turneului, unde jucătorii pot accesa link-urile streamerilor lor preferați și, de asemenea, pot urmări scorurile generale.

Noxcrew intenționează să lanseze detaliile lotului în zilele următoare, dar puteți arunca o privire la fiecare câștigător al Campionatului Minecraft (MCC) pentru a avea o idee pe cine puteți să vedea în acest turneu.

Pentru a fi la curent cu MCC și a ține pasul cu toate știrile sau anunțurile legate de eveniment, puteți urmări contul oficial de Twitter al MCC. Listele cu jucători sunt adesea postate pe Twitter cu câteva zile înainte de eveniment, iar dacă există o întârziere de ultim moment, organizatorii îi vor anunța pe fani prin intermediul canalelor sale de socializare.

Foto: Noxcrew.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Noxcrew creează MCC Rising, pentru creatorii mici de conţinut
CITEȘTE ȘI BREAKING NEWS. Technoblade a fost diagnosticat cu cancer