Nexus KTRL câștigă Samsung Rift Wars

Nexus KTRL câștigă Samsung Rift Wars. Concursul s-a desfășurat zilele acestea în cadrul turneului Digital Crusade de la Cluj-Napoca. Echipele Nexus KTRL și Onetap Gaming s-au întâlnit în marea finală, Nexus ieșind învingătoare după scorul de 4 la 0.

“Am reușit cu toții să trecem peste emoții și să arătăm tuturor că suntem o echipă bine închegată, care a venit aici pentru victorie. Este prima competiție pur românească de această dimensiune la care participăm și putem spune că ne-am simțit extrem de bine și le așteptăm cât de curând și pe următoarele!”, spune Alex Szabo, Ruthless, managerul echipei de Wild Rift Nexus KTRL.

Nexus KTRL câștigă Samsung Rift Wars

Wild Rift, versiunea pentru mobile a cunoscutului joc League of Legends, a fost lansat anul trecut în decembrie și continuă să câștige popularitate în rândul jucătorilor. Wild Rift se adresează atât jucătorilor veterani care doresc o experiență competitivă, cât și noilor veniți care vor să se distreze cu prietenii. Jocul este conceput pentru a fi ușor de înțeles pentru jucătorii noi, dar păstrează esența experienței League of Legends și nu o transformă într-o experiența casual.

Nexus KTRL câștigă Samsung Rift Wars
Sursa: Digital Crusade

Digital Crusade continuă vineri, 21 octombrie, când au loc și semifinalele campionatului regional de League of Legends în care se vor lupta două echipe din România (Nexus KRTL și Urban Esports), una din Ucraina (Racquetsai) și o alta din Bulgaria (Random 5). Sistemul de joc va fi best of five (cel mai bun din cinci jocuri) și va desemna cele două echipe finaliste care se vor lupta pentru victorie pe 22 octombrie.

Echipele ajunse în această etapă au meritul de se fi clasat primele în liga finală unde au concurat opt echipe: patru din România și câte una din Moldova, Ungaria, Ucraina și Bulgaria. Echipele calificate au fost Infinite Blue, Nexus KTKL, Onetap Gaming și Urban Esports (România), Cyber.MD (Moldova), Lenovo Legion Honved (Ungaria), Racquetsai (Ucraina) și Random 5 (Bulgaria).

Turneul de League of Legends este unul dintre cele mai de succes organizate vreodată în regiune, la startul său înscriindu-se câteva sute de echipe care au trecut prin etapele de precalificări.

Despre Digital Crusade

Digital Crusade este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente de esports din România fondat în toamna anului 2018 la Cluj-Napoca. Cu o experiență de peste 23 evenimente în domeniu, ce au avut loc în decursul a 3 ani, Digital Crusade pregătește în fiecare sezon noi competiții dedicate gaming-ului, având ca misiune popularizarea fenomenului de esports în România și ridicarea constantă a standardul național din domeniu.