LIVE UPDATE Liga Academiilor WePlay S2


LIVE UPDATE Liga Academiilor WePlay S2.

De ieri, 28 septembrie, a început cea de-a doua ediție a Ligii Academiilor WePlay. La acest turneu participă doar echipe cu jucători între 16-20 de ani. După cum Esporturi a scris AICI, organizațiile mari se folosesc de această ligă și de aceste echipe de juniori pentru a recruta oameni noi la „echipele mari”. Articolul este actualizat în fiecare dimineață, cu scorurile meciurilor din seara anterioară.

Toate meciurile se văd pe canalul de Twitch al WePlay.

LIVE UPDATE Liga Academiilor WePlay S2

LIVE UPDATE Liga Academiilor WePlay S2
Sursa: Liquipedia

Meciul de sâmbătă, 9 octombrie

fnatic Rising vs. BIG Academy (1-2)

Meciurile de vineri, 8 octombrie

fnatic Rising vs. VP.Prodigy (2-0)

BIG Academy vs NAVI Junior (0-2)

Meciurile de joi, 7 octombrie

fnatic Rising vs. BIG Academy (1-2)

Singura hartă pe care cei de la fnatic au cucerit-o a fost Nuke, pe care au câștigat cu scorul de 16-4. Ancient și Vertigo au fost hărțile câștigate la limită de către Big cu scorul de 16-14, respectiv 19-16. În ciuda eforuturilor monumentale ale lui Iulian ‘regali’ Harjău, care a fost cel mai bun jucător din cei 10, fnatic a pierdut acest meci.

NAVI Junior vs. VP.Prodigy (2-0)

NAVI a reușit să fure victoria pe harta Vertigo din mâinile VP, după ce scorul de la jumătate a fost în favoarea rușilor. Pe Dust2 a fost o cu totul altă poveste, NAVI câștigând cu 16-6.

blank
Sursa: Liquipedia

Meciurile de marti, 5 octombrie

mouz NXT vs. fnatic Rising (2-0)

După ce mouz a câștigat prima harta, Inferno fără prea mari bătăi de cap, harta Nuke a fost mult mai strânsă, scorul final fiind de 16-14. Dorian ‘xertioN’ Berman a fost cel mai bun jucător, iar românul Iulian ‘regali’ Harjău a reușit pentru prima dată sa fie cel mai bun jucător al echipei fnatic.

Meciurile de luni, 4 octombrie

Young Ninjas vs. NAVI Junior (2-0)

Suedezii de la echipa de academie a celor de la NiP au câștigat cu scorul de 2-1 în fața celor de la NAVI, învingându-i pe hărțile Inferno și Overpass. Anton ‘Sapec’ Palmgren a fost cel mai bun jucător de la Young Ninjas, în timp ce, prea cunoscutul deja Ilya ‘m0NESY’ Osipov, a avut cel mai bun Rating 2.0 dintre toți jucătorii.

Meciurile din weekendul 2-3 octombrie

NAVI Junior vs. BIG Academy (2-0)

Victorie categorică din partea celor de la NAVI în fața celor de la BIG, în meciul jucat sâmbăta. Pe harta Dust2 scorul a fost de 16-8, în timp ce pe Inferno a fost de 16-6. Ilya ‘m0NESY’ Osipov a fost cel mai bun jucător al meciului, având un Rating 2.0 de 1.89, și reușind să omoare 50 de jucători pe cele două hărți jucate.

VP.Prodigy vs. fnatic Rising (1-2)

VP.Prodigy a dezamăgit iar, fiind învinți și de către Fnatic Rising cu scorul de 1-2. Românul Iulian ‘regali’ Harjău a fost aproape cel mai bun jucător al meciului, fiind aproape la egalitate cu coechipierul său Matias ‘Banjo’ Kivistö, care a făcut totuși cu 9 ucideri mai puțin.

Meciurile de vineri, 1 octombrie

FURIA Academy vs. Fnatic Rising (1-2)

Au fost jucate hărțile Vertigo, Overpass și Inferno, fiecare dintre echipe câștigând pe harta aleasă de cealaltă. Cel Mai bun om al brazilienilor a fost Guilherme ‘piriaz1n’ Barbosa, în timp ce la Fnatic fost Matias ‘Banjo’ Kivistö, cu 57, respectiv 44 de ucideri.

mouz NXT vs. VP.Prodigy (2-0)

Mouz a ieșit victorioasă pe harta vertigo, după o rundă de prelungiri, cu scorul de 19-16. Tot aceștia au câștigat și pe Nuke, dar de această dată victoria a fost una categorică, scorul final ajungâng la 16-9.

Meciurile de joi, 30 septembrie

Astralis Talent vs. BIG Academy (0-2)

Primul meci a fost jucat pe harta Inferno, iar acesta s-a sfârșit cu scorul de 16-11 pentu cei din BIG Academy. Ce-a de-a doua hartă jucată a fost Overpass, pe care germanii au câștigat cu scorul de 16-12. David ‘prosus’ Hesse a fost cel mai bun jucător al seriei, având un Rating 2.0 de 1.32.

Young Ninjas vs. NAVI Junior (2-1)

Young Ninjas au câștigat pe hărțile Mirage și Vertigo, care au fost alese de către cei de la NAVI, care la rândul lor au câștigat pe Inferno, harta aleasa de suedezi. În urma vicoriei, Young Ninjas și-au asigurat locul în cadrul turneului final LAN.

Meciurile de miercuri, 29 septembrie

mouz NXt vs. FURIA Academy (2-0)

Cele două meciuri au fost jucate pe hărțile Mrirage și Inferno. Mouz a câștigat ambele jocuri, iar cel mai bun jucător al lor a fost Ádám ‘torzsi’ Torzsás care a făcut un total de 50 de ucideri.

VP.Prodigy vs. fnatic Rising (2-1)

Au fost aelese hărțile Ancient, Overpass și Vertigo. Cei de la VP.Prodigy au fost cei care au reușit să câștige azi, după două victorii pe hărțile alese de cei de la fnatic Rising. Jucătorul român, Iulian ‘regali’ Harjău a făcut 58 de ucideri în cele trei meciuri jucate astăzi.

Meciurile de marți, 28 septembrie

BIG Acedemy vs. NAVI Junior (0-2)

Au fost alese hărțile Mirage, Dust2 și Ancient, dintre care doar primele două au fost jucate. NAVI Junior au câștigat ambele meciuri cu scorul de 16-8, Ilya ‘m0NESY’ Osipov făcând cele mai multe ucideri, 43 la număr.

Young Ninjas vs. Astralis Talent (2-0)

Vertigo și Inferno au fost singurele hărți jucate, iar Young Ninjas și-au continuat seria de dominație împotriva Astralis Talent, câștigând cu 2-0. În meciul al doilea Andreas ‘Void’ Dietrichsen a făcut un clutch cu AWP-ul, dar tot nu a reușit să întoarcă meciul în favoarea danezilor.

Scorurile sunt acualizate în fiecare dimineață, cu meciurile din seara anterioară.

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI Liga Academiilor WePlay S2 a început