LIVE UPDATE IEM Fall 2021 South America

LIVE UPDATE IEM Fall 2021 South America. Ieri a început ultima serie de turnee regionale de clasament major (RMR) înainte de Campionatul Major PGL din Stockholm. După cum Esporturi a scris AICI, pentru regiunea America de Sud, a fost creat un tablou competițional cu dublă eliminare de opt echipe, după cum urmează:

Sursa: Liquipedia

LIVE UPDATE IEM Fall 2021 South America

Meciul de duminică, 3 octombrie

Bravos Gaming vs. Sharks Esports (3-0) Default, Vertigo, Dust2

Meciul de sâmbătă, 2 octombrie

Sharks vs. MIBR (2-0) Nuke, Mirage

Meciul de vineri, 1 octombrie

MIBR vs. Imperial Esports (2-0)

Două meciuri foarte ușoare pentru MIBR, jucate pe Nuke și Mirage, câștigate cu 16-6, respectiv 16-8. MIBR se luptă pentru un loc în Campionatul Major cu Sharks Esports, sâmbătă.

Meciul de joi, 30 septembrie

Bravos vs. Sharks (2-1)

Hărţile alese au fost Ancient, Vertigo şi Inferno. Toate au început one-sided, dar Bravos s-au ridicat peste Sharks şi au învins cu 2-1 după o serie ce putea merge în ambele direcţii după primele două jocuri.

Meciurile de miercuri, 29 septembrie

Bravos vs. Imperial (2-0)

Meciurile zilei au început cu duelul dintre Bravos și Imperial. A fost o bătălie echilibrată, prima hartă, Ancient, fiind câștigată doar după toate cele 30 de runde regulamentare. Scorul primei hărți a fost 16-4 pentru Bravos. Pe de altă parte, Imperial, nu s-au lăsat bătuți așa ușor, iar pe a doua hartă, Nuke, au reușit să ducă meciul în prelungiri. Totuși, asta e tot ce au reușit, pierzând prelungirile cu 17-19. Bravos a încheiat seria cu 2-0.

Sharks vs. MIBR (2-0)

Nici meciul dintre Sharks și MIBR nu a fost dezechilibrat, ambele meciuri având toate cele 30 de runde regulamentare jucate. Prima hartă a fost Nuke, iar cea de-a doua Mirage. Ambele au fost câștigate de Sharks cu 16-14.

Notă: Articolele de tip ”LIVE UPDATE” sunt actualizate în fiecare dimineață cu meciurile din ziua anterioară.

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI LIVE UPDATE IEM Fall 2021 Europe
CITEȘTE ȘI LIVE UPDATE IEM Fall 2021 CIS
CITEȘTE ȘI LIVE UPDATE IEM Fall 2021 Oceania