IERI ŞI AZI. 4 octombrie

IERI ŞI AZI 4 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

PGL CS:GO Championship Series Season 1: Finals

PGL CS:GO Championship Series Season 1: Finals a fost un concurs organizat în București și care a avut un fond de premii în valoare de 75.000$. Patru echipe au ajuns în faza finală LAN, acestea fiind Virtus.pro, Fnatic, Team SoloMid și Team Liquid. Team SoloMid a fost echipa care a reușit să iasă victorioasă din finala vs. Virtus.pro cu scorul de 3-0.

Sursa: Liquipedia

ESL Pro League Season 12: Europe

Acest concurs a fost unul organizat online, iar finala acestuia s-a încheiat pe 4 octombrie 2020. 450.000$ au fost puși în joc, iar 16 dintre cele mai bune echipe europene au concurat. Astralis a câștigat 99.000$, 650 de puncte Pro Tour și 2000 de puncte Blast, odată cu victoria împotriva de la NaVi cu scorul de 3-2.

Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 4 octombrie

Dota 2

ESL One New York 2015

Opt echipe au participat la concursul de la New York, care avea un premii în valoare de 250.000$, fond care a fost mărit cu aproximatix 36.000$. Team Secret, Virtus.pro, CDEC Gaming, Evil Geniusses, Vaga Sqadron, Fnatic, Team Archon și Invictus Gaming au fost echipele participante, iar după faza grupelor, sferurilor și semifinalelor, doar Team Secret și Vega Squadron au rămas în joc. Acestia din urmă au câștigat cu scorul de 2-1.

blank
Sursa: Liquipedia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 1 octombrie
CITEŞTE ŞI IERI ŞI AZI. 30 septembrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 29 septembrie