IERI ȘI AZI. 27 octombrie

IERI ŞI AZI 27 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro vă aduce, zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

CEVO Professional CS:Source Season 4

CEVO Professional CS: Source S4 a fost un concurs online american la care au participat 6 echipe locale.  5.000$ au fost acordați echipei câștigătoare, Los Angeles Complexity, echipă care a câștigat toate meciurile jucate.

Sursa: Liqipedia

ESL Major Series One – Fall 2013

În anul 2013 renumitul organizator ESL a găzduit în orașul Köln un concurs cu fond de premii în valoare de 35.000$. Echipa NiP a rămas pe locul 2, în timp ce VeryGames a trecut de faza grupelor pe primul loc și au câștigat finala împotriva suedezilor cu scorul de 2-1. Alte echipe care merită menționate au fost NaVi, mousesports, Fnatic și Copenhagen Wolves.

IERI ŞI AZI 27 octombrie
Sursa: Liqipedia

StarSeries & i-League CS:GO Season 8

În anul 2019 a avut loc concursul LAN de CS:GO organizat ce StarSeries și i-League în orașul Belek. 500.000 de dolari au fost puși la bătaie pentru cele 16 echipe concurente. După faza grupelor cu dublă eliminare, Fnatic a avut un parcurs bun, fiind învinsă în finala tabloului superior de către EG, aceste două echipe urmând să se reîntâlnească în Marea Finală. De această dată, suedezii au reușit să câștige. În ciuda victoriei suedezilor, MVP-ul concursului a fost ales Ethan.

IERI ŞI AZI 27 octombrie
Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 27 octombrie

Dota 2

ESL One Hamburg 2019

Pentru cel de-al treilea an la rând, Arena Barclaycard a găzduit concursul ESL One Hamburg. Pe parcursul a 5 zile, 12 echipe au luptat pentru premii în valoare de 300.000$. Printre echipele care ar fi trebuit să concureze la acest turneu a fost Invictus Gaming, echipa fiind nevoită să lipsească din cauza vizelor de intrare în țară. Echipa filipineză TNC Predator a fost prima din Grupa B și cea care a câștigat concursul după ce i-a învins pe cei de la Gambit Esports.

IERI ŞI AZI 27 octombrie
Sursa: Liquipdeia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI. 25 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ȘI AZI. 22 octombrie
CITEŞTE ŞI IERI ŞI AZI. 21 octombrie