IERI ȘI AZI. 22 octombrie

IERI ŞI AZI 22 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro vă aduce, zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

World Cyber Games 2006

World Cyber Games, ediţia din 2006, s-a terminat astăzi, 22 octombrie. Turneul a fost unul cu fond de premii foarte mare, în total 105,000$, împărţiţi primelor echipe clasate. Monza a fost oraşul italian care a găzduit evenimentul. mTw, echipă dominantă în acea perioadă, nu a participat la acest turneu, dar totuşi au fost prezenţi cei de la Ninjas in Pyjamas, hoorai şi Pentagram, care au şi câştigat competiţia.

IERI ŞI AZI 22 octombrie
Sursa: Liquipedia

Jucătorul polonez Filip “NEO” Kubski a reuşit un as într-o rundă de pistoale împotriva echipei NoA. Acesta poate fi văzut în videoclipul de mai jos:

Sursa: HLTV

Dreamhack Open Denver 2017

Dreamhack a revenit în Denver, în anul 2017, pentru Openul Denver. Cloud9, BIG, Renegades (ex-EXTREMUM acum) şi MOUZ au fost echipele clasate pe locurile 1-4, în această ordine, împărţind 90,000$. LDLC şi NRG Esports, echipe calificate (şi nu invitate) la turneu, au fost eliminate din primele etape din păcate, astfel turneul rezumându-se la dueluri între echipele invitate.

IERI ŞI AZI 22 octombrie
Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 22 octombrie.

Dota 2

PGL Open Bucharest

PGL a organizat Openul Bucureştiului, Campionat Minor la Dota 2, în anticiparea The International 2018.

300,000$ au fost în joc, un premiu foarte mare, dar nu neobişnuit pentru scena de Dota 2. În echipa de observatori a fost Mihai “DarkMickey” Popa, dar din păcate el a fost singurul român implicat în turneu într-un rol principal, nicio echipă participantă neavând un jucător român. Echipele participante au fost Evil Genuises, LGD, Immortals, Infamous, Secret, NAVI, Mineski (câştigătorii) şi VGJ.Thunder.

IERI ŞI AZI 22 octombrie
Sursa: Liquipedia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: Nectarie Popa nectarie.popa@esporturi.ro

CITEŞTE ŞI IERI ŞI AZI. 21 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 20 octombrie
CITEŞTE ŞI IERI ŞI AZI. 19 octombrie