IERI ŞI AZI. 21 octombrie

IERI ŞI AZI 21 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro vă aduce, zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

Intel Extreme Masters Season II Global Challenge Los Angeles

IEM II a fost printre cele mai mari concursuri ale perioadei de început a Counter Strike-ului. Organizat în anul 2007, concursul a oferit 25.000$ uneia dintre cele douăsprezece echipe participante, restul de 20.000 de dolari americani fiind împărțiți echipelor clasate între locurile 2 și 5. Fnatic a fost echipa care a câștigat atât meciurile din grupă cât și cele din playoff. SK Gaming a pierdut finala în cu scorul de 16-5.

Sursa: Liquipedia

DreamHack Bucharest 2012

În anul 2012, DreamHack a venit la București cu un concurs de 10.000$. Opt dintre echipele participante au fost echipe românești, două dintre acestea trecând de faza grupelor. Din păcate, cele două echipe au jucat în faza sferturilor una împotriva celeilalte, astfel doar IGotGame au trecut mai departe. Fnatic a câștigat și acest concurs, învingându-i pe cei din Anexis eSports cu scorul de 2-0 în finală.

Sursa: Liqiupedia

eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS:GO 2018

Organizat în Shanghai, eXTREAMSLAND ZOWIW Asia CS:GO 2018 a avut 16 echipe participante, două echipe chinezești și restul din alte țări asiatice. Optic India a participat și ea la acest concurs, dar a fost descalificată după ce jucătorul acesteia, forsaken, a fost descalificat, fiind prins folosind coduri ascunse pe calculatorul lui. MVP PK a fost echipa care a câștigat concursul și premiul în valoare de 40.000$.

blank
Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 21 octombrie

Dota 2

StarLadder StarSeries Season 3

Cel de-al treilea sezon al concursului de Dota 2 al celor de la StarLadder, StarSeries  a fost organizat în anul 2012 și a avut un fond de premii în valoare de 15.000$. Concursul a putut fii urmărit de toți jucătorii pasionați direct din meniul jocului cu condiția achiziției biletului virtual în valoare de 3 dolari. Echipa NaVi a câștigat concursul acumulând doar trei meciuri pierdute de-a lungul parcursului prin grupe și prin playoffuri.

blank
Sursa: Liquipedia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 20 octombrie
CITEŞTE ŞI IERI ŞI AZI. 19 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 18 octombrie