IERI ŞI AZI. 19 octombrie

IERI ŞI AZI 19 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

Intel Extreme Masters Season III Global Challenge Montreal

În anul 2008, ESL a organizat IEM S3 Global Challenge în orașul Montreal. Turneul a durat trei zile, iar în faza playoffurilor au avansat opt echipe, printre acestea numărundu-se  Fnatic, Evil Geniuses, SK Gaming și mibr. Suedezii de la Fnatic au câștigat, învingându-i pe cei de la SK Gaming cu scorul de 2-0 în finală. Pentru victorie, echipa câștigătoare a primit 25.000$, în timp ce echipele clasate pe următoarele locuri au împărțit restul de 25.000$.

Sursa: Liquipedia

StarLadder StarSeries XI

Pe data de 19 octombrie 2014,  StarSeries a organizat în Kiev cea de-a unsprezecea ediție a concursului StarSeries, având un fond de premii în valoare de 35.000$. 16 dintre cele mai mari echipe ale vremii au concurat pentru o fracțiune din acest fond de premii. După faza grupelor, NaVi și Epsilon eSports au fost trimise direct în faza playoffurilor, în timp ce restul echipelor au luptat pentru celelalte două locuri disponibile. Team LDLC a fost echipa care a câștigat, aceștia primind 15.000$ ca premiu.

Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 19 octombrie

Dota 2

 FACEIT Invitational a fost un concurs de Dota 2 organizat online în decursul a trei zile. Team Secret a învins pe drumul spre victorie echipe mari precum Escape Gaming, Team Empire, și Vega Squadron. Pentru această victorie 10.000 de dolari americani au primit echipa europeană formată din Mp, MildOne, Forev, puppey și pieliedie.

blank
Sursa: Liquipedia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 18 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 15 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 14 octombrie