IERI ŞI AZI. 15 octombrie

IERI ŞI AZI 15 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

Ziua de naștere a lui mezii

Jucătorul echipei Fnatic a împlinit azi vârsta de 23 de ani. Cel mai recent meci jucat de acesta pentru echipa Fnatic a fost jucat ieri împotriva celor de la Copenhagen Flames. Alături de englez a jucat Iulian ‘regali’ Harjău, jucătorul român debutând pentru echipa mare.

IERI ŞI AZI 15 octombrie

Dota 2

StarLadder i-League Invitational Season 3

Pe data de 15 octombrie 2017 la Cybersport Arena din Kiev, StarLadder și i-League au organizat primul concurs din anul 2017. Campionii The International 2017, Team Liquid, au fost invitați automat la acest concurs. De faza grupelor au trecut echipele Mineski, compLexity Gaming și Team Secret. Team Liquid a câștigat finala, primind 135.000$ și câte 150 de puncte DPC pentru fiecare jucător.  

Sursa: Liquipedia

World Showdown of Esports #1

În anul 2018, în Las Vegas, concursul WSOE a avut un fond de premii în valoare de 100.000$. Opt echipe au concurat pentru acest premiu, iar cele patru echipe care au trecut de faza grupelor au fost: HAPPY GUYS, Team Serenity, The Final Tribe și J.Storm.  Echipa chinezească a câștigat în fața celor de la J.Storm cu scorul de 2-0. 

Sursa: Liquipedia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 14 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 13 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 12 octombrie