IERI ŞI AZI. 14 octombrie

IERI ŞI AZI 14 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

Pro Gamer Series Exponor 2012

Astăzi, pe data de 14 octombrie 2012 a fost organizat Pro Gamer Series Exponor, un concurs de CS 1.6. Opt echipe au participat la concursul LAN organizat în orașul Porto. Fnatic a fost echipa care a câștigat concursul, iar echipa de pe locul doi a fost NaVi. Acestea au primit 9.000 respeciv 4.000 de dolari americani. Aceste două echipe au concurat în finală, suedezii ieșind victorioși, scorul fiind de 2-1.

Sursa: Liquipedia

99Damage Masters #3

99Damage Masters #3 a fost un concurs online la care au participat 8 echipe europene. Printre acestea s-au numărat Team LDLC, SK Gaming și PENTA Sports. Echipa suedeză DenDD a fost echipa care a învins toate aceste echipe. 10.000$ au primit din totalul de 20.000$ alocați concursului.

Sursa: Liquipedia

StarSeries & i-League CS:GO Season 6

Organizatorii StarSeries și i-League au revenit cu cel de-al șaselea sezon al concursului de CS:Go, de această dată organizat în Kiev. 16 echipe au concurat pentru premii în valoare de 300.000$.În faza play-off-urilor au ajuns echipele ENCE, BIG, OpTic Gaming, Renegades, Vega Squadron, Fragsters, NRG Esports și North. ENCE a câștigat concursul, iar un cec în valoare de 125.000$ au primit aceștia în schimb.

blank
Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 14 octombrie

Dota 2

World Cyber Arena 2015 – calificările Asiei de Sud-Est

Primele două echipe clasate vor avansa în faza finală a concursului organizat în Yinchuan, China la sfârșitul lui 2015. Aceste echipe au fost MVP Phoenix și TNC Pro Team. Pe lîngă locul asigurat, aceste echipe au primit echivalentul a 47.000 respectiv 23.000 de dolari americani.

blank
Sursa: Liquipedia

Maincast Autumn Brawl

Douăzeci de echipe au concurat la concursul online Maincast Autumn Brawl. Opt echipe au mai rămas în joc după faza grupelor, printre acestea numărându-se NaVi, Nemiga Gaming, Team Spirit și Virtus.pro, echipă invitată direct în faza play-off-urilor. Aceștia din urmă au reușit să câștige finala cu scorul de 3-0 în fața celor de la NoPangolier.

blank
Sursa: Liquipedia

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 13 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 12 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 11 octombrie