IERI ŞI AZI. 13 octombrie


IERI ŞI AZI 13 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

StarLadder StarSeries VII

SLTV StarSeries S8 a fost organizat în anul 2013 în cea mai mare sală destinată jocurilor de tip esports din Europa, “Kyiv CyberSport Arena”, iar la acesta au participat 4 dintre cele mai bune echipe din Europa. Fondul de premii al concursului a fost de 15.000$. VeryGames a fost echipa care a reușit să le învingă pe NiP, Astana Gaming și pe Fnatic.

Sursa: Liquipedia

ESL Pro League Season 4 – Europe & North America

Organizate în anul 2016, aceste două concursuri au fost de tip online. Ambele au avut fonduri de premii în valoare de 75.000$. Concursul american a fost câștigat de către Cloud9, care a terminat grupa cu 15 puncte în fața celor de la Immortals. Fnatic a fost echipa care a câștigat concursul european cu un scor egal cu cel al lui NiP. Primele 6 echipe de la fiecare concurs au trecut mai departe în faza finală a concursului.

ELEAGUE CS:GO Premier 2017

Acesta a fost un concurs de un milion de dolari americani la care au participat 16 echipe. După faza grupelor în conurs au mai rămas Cloud9, G2, Astralis, Fnatic, FaZe, Team Envy, North și Heroic. FaZe clan a fost echipa care a reușit sa le învingă pe toate. Aceștia au primit 500.000$ pentru această victorie.

Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 13 octombrie

Dota 2

StarLadder StarSeries Season 7

Acest concurs a fost oganizat simultan cu concursul de CS:GO. Acest concurs a avut un fond de premii în valoare de 22.500$, 12.200$ fiind câștigați de către Natus Vincere. Ucrainenii au reușit să câștige în fața celor de la Alliance în finală cu scorul de 3-2.

blank
Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 13 octombrie.

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 12 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 11 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 8 octombrie