IERI ŞI AZI. 12 octombrie

IERI ŞI AZI 12 octombrie. Seria de articole “IERI ŞI AZI” de pe www.esporturi.ro are o nouă identitate! Află zi de zi, de luni până vineri, file din istoria esporturilor.

Counter-Strike

Hitbox Arena Championship 3

Hitbox Arena Championship 3 a fost un concurs online organizat în Europa la care au participat 16 echipe. Fondul de premii al concursului a fost de 10.000$. Printre echipele participante se numără Virtus.pro, mousesports, Team Dignitas, x6tence, Team LDLC.com, Ninjas in Pyjamas, fnatic, NaVi și mTw. La faza finală au ajuns opt echipe, dar LDLC a fost echipa care a reușit să le bată pe toate, scorul finalei a fost de 2-1 împotriva celor de la Team Dignitas. 

Sursa: Liquipedia

IERI ȘI AZI 12 octombrie

Dota 2

Brasil Game Cup 2014

Organizat în Sao Paulo, concursul avut un fond de premii de aproximativ 25.000$ și la acesta au participat 8 echipe din zona Americii de Sud. Echipa paiN Gaming a câștigat cu scorul de 3-0 în fața celor de la Isurus Gaming, iar pentru victorie, aceștia au primit 40.000 R$.

Sursa: Liquipedia

OGA Dota Pit S3: China

Organizatorul One Game Agency a revenit în anul 2020 cu cel de-al treilea sezon a concursului Dota Pit în China. Cu un fond de premii în valoare de 90.000$, la această ediție au participat 10 echipe, printre care și Vici Gaming, PSG.LGD, Invictus Gaming și Team Aster. Vici Gaming a fost echipa învingătoare, reușind să câștige în fața celor de la PSG.LGD cu scorul de 3-2.

blank
Sursa: Liquipedia

IERI ŞI AZI 12 octombrie.

Revino de luni până vineri pe site-ul nostru pentru file din istoria esporturilor!

Autor: David Urziceanu david.urziceanu@esporturi.ro

CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 11 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 8 octombrie
CITEȘTE ȘI IERI ŞI AZI. 7 octombrie